Beste deelnemer aan het congres ‘Vaders in de 21e eeuw’,

Hieronder vindt u alle presentaties van het congres van 18 april jl. Deze presentaties zullen tot 1 juni beschikbaar zijn om te downloaden.

Louis Tavecchio – Vaderschap in ontwikkeling
Van deze presentatie bestaat ook een uitgebreidere (met meer literatuurverwijzingen) die u desgewenst kunt opvragen bij Louis Tavecchio door te mailen naar l.w.c.tavecchio@uva.nl

Hedwig van Bakel – Vadercongres 18 april 2018

Gonneke van Veldhuizen-Staas Vaders en borstvoeding (handouts)

Marilene de Zeeuw – Vaders en slaap

Mirjana Majdandzic Vaders en Angst

Presentatie David Borman
Dit is een Prezi-presentatie. Het kan zijn dat u er een speciaal programmaatje voor nodig hebt. Dit kunt u hier downloaden.

Jeroen de Jong De Praktijkvader_congresvaders

Sutterland De rol van Opa

Lies Wenselaar – Vaders en psychopathologie

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan