Abonneren

Vroegsignalering en vroeghulp is van groot belang om het jonge kind en zijn ouders waar nodig de helpende hand te bieden. Tegelijkertijd is het een vorm van preventie om allerlei psychische en sociaal-maatschappelijke problemen op latere leeftijd voor te zijn. Voor professionals die werken met jonge kinderen en hun ouders is Vakblad Vroeg een dankbare informatie- en inspiratiebron. Maak hier gebruik van door u te abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief (gratis) en ons kwartaalmagazine.

‘Verstandelijk beperkt’ thema VROEG nr. 3-2020

In iedere editie van het kwartaalmagazine staat een thema centraal. In VROEG nr. 1-2020 is dit ‘Verlies’, in nr. 2-2020 ‘Praten’ en in de nieuwe editie ‘Verstandelijk beperkt’.  Daarnaast bevat iedere editie artikelen over andere onderwerpen rond het ongeboren en jonge kind. Over de obstakels die hierbij op kunnen treden, maar vooral over de mogelijkheden tot het bieden van adequate ondersteuning.

VROEG nr. 3-2020 is nu uit, bekijk de inhoudsopgave.

Abonneren? Nu doen!

Kwartaalmagazine

Vakblad Vroeg is een kwartaalmagazine en verschijnt vier keer per jaar. De edities worden uitgegeven in maart, juni, september/oktober en december.

Abonnementskosten

De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland – mits betaald per automatische incasso –  € 25,-, in België € 30,- en in andere landen € 35,-. Betaalt u per acceptgiro dan komt er € 1,50 bij.

Website

Als abonnee krijgt u op de website van Vakblad Vroeg extra opties. U krijgt toegang tot het gehele archief van Vakblad Vroeg, vanaf de eerste editie onder redactie van DG Communicatie (juli 2012) en u krijgt de mogelijkheid om eigen artikelen op de website te publiceren.

Korting bij congressen en studiedagen

Abonnees kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan verschillende congressen en studiedagen. Hierbij kunnen de kortingen oplopen tot maar liefst €50,00!

Adreswijziging 

Een verandering van adres kunt u gemakkelijk zelf via de site www.aboland.nl doorvoeren.

Opzeggen

Het abonnement wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en steeds stilzwijgend met een jaar verlengd. Als vakblad hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. De opzegtermijn is 5 weken voor het einde van uw abonnementsperiode. Opzeggen kan via www.aboland.nl, per post of per telefoon. Als opzegdatum geldt de datum waarop uw opzegging door Abonnementenland is ontvangen. Indien u hierom verzoekt, ontvangt u een bevestiging van uw opzegging met daarin de definitieve einddatum van uw abonnement.

Contact

Heeft u vragen over uw abonnement, neem dan contact op met Abonnementenland. Dit kan per post naar Abonnementenland, Postbus 20, 1910 AA  Uitgeest, per telefoon 0251-257924 op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur of per mail klantenservice@aboland.nl

Nieuwsbrief - Vakblad Vroeg
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwsberichten? Meld je dan kosteloos aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Je ontvangt na aanmelding wekelijks onze nieuwsbrief per e-mail.