zaterdag, augustus 19, 2017

Abonneren

Vroegsignalering en vroeghulp is van groot belang om het jonge kind en zijn ouders waar nodig de helpende hand te bieden.

Tegelijkertijd is het een vorm van preventie om allerlei psychische en sociaal-maatschappelijke problemen op latere leeftijd voor te zijn.

Kwartaalmagazine

Vakblad Vroeg is een kwartaalmagazine en verschijnt vier keer per jaar. De edities worden uitgegeven in maart, juni, september en december.

Abonnementskosten

De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland mits betaald per automatische incasso  € 25,-, in België € 30,- en in andere landen € 35,-  (incl. 6% BTW) per jaar . Betaalt u per acceptgiro dan komt er € 1,50 bij.

Website

Als abonnee krijgt u op de website van Vakblad Vroeg extra opties. U krijgt toegang tot het gehele archief van Vakblad Vroeg, vanaf de eerste editie onder redactie van DG Communicatie (juli 2012) en u krijgt de mogelijkheid om eigen artikelen op de website te publiceren.

Korting bij congressen en studiedagen

Abonnees kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan verschillende congressen en studiedagen. Hierbij kunnen de kortingen oplopen tot maar liefst €50,00!

Contact

Heeft u vragen over het abonnement op Vakblad Vroeg? Neem dan contact op met Jan de Graaf, bladmanager:
0228-326068 / 06-21905843 vroeg@dgcommunicatie.nl

Nieuwsbrief - Vakblad Vroeg
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwsberichten? Meld je dan kosteloos aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Je ontvangt na aanmelding wekelijks onze nieuwsbrief per e-mail.