Abonneren

Vroegsignalering en vroeghulp is van groot belang om het jonge kind en zijn ouders waar nodig de helpende hand te bieden. Tegelijkertijd is het een vorm van preventie om allerlei psychische en sociaal-maatschappelijke problemen op latere leeftijd voor te zijn. Voor professionals die werken met jonge kinderen en hun ouders is Vakblad Vroeg een dankbare informatie- en inspiratiebron.

Kwartaalmagazine

Vakblad Vroeg is een kwartaalmagazine en verschijnt vier keer per jaar. De edities worden uitgegeven in maart, juni, september/oktober en december.

Abonnementskosten

De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland mits betaald per automatische incasso  € 25,-, in België € 30,- en in andere landen € 35,-  (incl. 6% BTW) per jaar . Betaalt u per acceptgiro dan komt er € 1,50 bij.

Website

Als abonnee krijgt u op de website van Vakblad Vroeg extra opties. U krijgt toegang tot het gehele archief van Vakblad Vroeg, vanaf de eerste editie onder redactie van DG Communicatie (juli 2012) en u krijgt de mogelijkheid om eigen artikelen op de website te publiceren.

Korting bij congressen en studiedagen

Abonnees kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan verschillende congressen en studiedagen. Hierbij kunnen de kortingen oplopen tot maar liefst €50,00!

Opzeggen

Het abonnement wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en stilzwijgend verlengd. U kunt uw abonnement tot 5 weken voor de vervaldatum opzeggen. Dit kan bij Abonnementenland.

Contact

Heeft u vragen over uw abonnement, neem dan contact op met Abonnementenland. Dit kan per post naar Abonnementenland, Postbus 20, 1910 AA  Uitgeest, per telefoon 0251-257924 op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur of per mail klantenservice@aboland.nl

Via de site aboland.nl kunt u zelf een mutatie doorvoeren.

Nieuwsbrief - Vakblad Vroeg
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwsberichten? Meld je dan kosteloos aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Je ontvangt na aanmelding wekelijks onze nieuwsbrief per e-mail.