Abonneren

Ons kwartaalmagazine VROEG biedt verdieping en inspiratie via achtergrondartikelen en interviews.

Naast de editie in druk ontvang je op het mailadres waarmee je je abonneert bovendien een link om het nummer te downloaden. VROEG is ook via tablet en mobiel met behulp van de app Bladenbox te raadplegen. Maak hiertoe een account aan met je abonneenummer.

De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland € 29,50 en in België € 32,50 per jaar. Betaal je per automatische incasso, dan scheelt dit € 1,50. Daarnaast is VROEG voor iedereen los te bestellen.

Korting bij congressen en studiedagen

Abonnees kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan verschillende congressen. Hierbij kunnen de kortingen oplopen tot maar liefst € 50,00!

Speciaal voor organisaties

Organisaties kunnen voor de online edities via een zogenaamd IP-abonnement voordelig een abonnement nemen voor 5, 10, 25 of nog meer personen. Dit is inclusief 1, 2 of 3 abonnementen op de gedrukte editie. Voor meer informatie, klik hier of bel naar Jan de Graaf, 06-21905843.

Spelregels abonnement

Het abonnement wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en na een jaar stilzwijgend verlengd. De abonnementenadministratie wordt gedaan door Abonnementenland.  Adreswijzigingen, opzeggen, vragen over facturen of je abonneenummer opvragen en dergelijke kan via de pagina van Vakblad Vroeg bij Abonnementenland.

Opzeggen

Vakblad Vroeg hanteert de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Als opzegdatum geldt de datum waarop de opzegging door Abonnementenland is ontvangen. Indien je hierom vraagt, ontvang je een bevestiging van de opzegging met daarin de definitieve einddatum van het abonnement. Je kunt je abonnement tot 5 weken voor de vervaldatum opzeggen. Ga ook hiervoor naar onze pagina op de website van Abonnementenland.