Abonneren

VROEG biedt elk kwartaal verdieping en inspiratie. Abonneer je je voor 1 juni, dan ontvang je als welkom gratis onze zomereditie.

Alle abonnees hebben toegang tot eerder verschenen edities en ontvangen kortingen op producten van onze partners. Onder het aanmeldformulier staat meer informatie.

Wil je VROEG los bestellen? Ga dan naar VROEG 2024-2

Organisaties kunnen voor voordelig een online-abonnement voor meerdere personen nemen voor 5, 10, 25, 100 of meer personen, inclusief toegang tot ons archief. Lees verder >

Verdieping en inspiratie

Magazine VROEG biedt elk kwartaal verdieping en inspiratie via achtergrondartikelen en interviews. De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland € 28,00 en in België € 31,00 per jaar. Klik hier voor een overzicht van de inhoud van de jongste editie. Naast de editie in druk ontvangen onze abonnees een link om het nummer te downloaden. VROEG is ook via tablet en mobiel met behulp van de app Bladenbox te raadplegen. Maak hiertoe een account aan met je abonneenummer. Als abonnee heb je ook toegang tot ons archief. Daarnaast is VROEG los te bestellen.

Korting

Alle abonnees, ook nieuwe aanmelders, kunnen voortaan rekenen op aantrekkelijke kortingen op producten van onze partners. Dit maakt een abonnement, naast de inhoudelijke verrijking,nóg aantrekkelijker voor professionals die werken in de geboortezorg en met jonge kinderen en hun ouders. Lees verder >

Speciaal voor organisaties

Organisaties kunnen voor de online edities voordelig een supervoordelig abonnement voor meerdere personen nemen. Abonneren kan voor 5, 10, 25, 100 of meer personen. Hierbij hebben zij tevens toegang tot het archief van VROEG. Lees verder >

Spelregels abonnement

Het abonnement wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en na een jaar stilzwijgend verlengd. De abonnementenadministratie wordt gedaan door Abonnementenland. Adreswijzigingen, opzeggen, vragen over facturen of je abonneenummer opvragen en dergelijke kan via de pagina van Vakblad Vroeg bij Abonnementenland.

Opzeggen

Vakblad Vroeg hanteert de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Als opzegdatum geldt de datum waarop de opzegging door Abonnementenland is ontvangen. Indien je hierom vraagt, ontvang je een bevestiging van de opzegging met daarin de definitieve einddatum van het abonnement. Je kunt je abonnement tot 5 weken voor de vervaldatum opzeggen. Ga ook hiervoor naar onze pagina op de website van Abonnementenland.