Magazine VROEG biedt elk kwartaal verdieping en inspiratie via achtergrondartikelen en interviews voor professionals die werken met jonge gezinnen en zwangeren. Naast ieder kwartaal een boeiend magazine ontvang je als abonnee aantrekkelijke kortingen op producten van onze partners.

Overzicht kortingen voor VROEG-abonnees

IMH-waaier

De IMH-waaier biedt een handzaam overzicht van de principes, theorieën en concepten van Infant Mental Health. Daarmee draagt dit handzame product bij aan het ontwikkelen van een gezamenlijke taal en visie. De waaier is als een reiswoordenboekje waarin je kennismaakt met de termen die veel gebezigd worden tijdens het werken met de IMH-visie. Op onze website staat meer informatie. De prijs bedraagt € 29,95 en onze abonnees ontvangen een korting van 10%. Mail voor de code naar vroeg@dgcommunicatie.nl 

Online leerpakket

IMH Nederland heeft een praktisch online leerpakket ontwikkeld. Hiermee kun je op zelf gekozen tijdstippen en in je eigen tempo aan de slag met een aantal e-learnings van IMH Nederland. Ben of word je abonnee op ons Vroeg-magazine? Dan ontvang je een jaarabonnement op het complete leerpakket voor € 129,- in plaats van € 149,-, dus met € 20,- korting. Het pakket bestaat inmiddels uit negen e-learnings Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.
De korting kan niet achteraf of met terugwerkende kracht worden gegeven.

Trainingen Jonge Kind Academie

De Jonge Kind Academie, het opleidingsinstituut van ’t Kabouterhuis, organiseert trainingen en opleidingen voor alle professional die werken met jonge kinderen en hun ouders/opvoeders. Of je nu medewerker op een kinderdagverblijf, leerkracht, ouder- en kindadviseur, verloskundige of jeugdarts bent. Het aanbod richt zich hoofdzakelijk op het vroegtijdig (h)erkennen en omgaan met gedrags- en ontwikkelingsproblemen bij jonge kinderen tot 7 jaar. Onze abonnees ontvangen 10% korting op het trainingsaanbod van 2024: Infant Mental Health (€ 535 i.p.v. € 594), Traumasensitief werken met jonge kinderen (€ 338 i.p.v. € 375) en Autismespectrumstoornis bij jonge kinderen (€ 279 i.p.v. € 310). Neem contact met ons op via vroeg@dgcommunicatie.nl voor de exclusieve kortingscode en profiteer van deze korting.

Signalenwijzer Kindermishandeling

Om het signaleringsproces meer teamwork te maken heeft Stichting Praat in samenwerking met Spelpartners de Signalenwijzer ontwikkeld. Het betreft een laagdrempelig trainingsspel om samen in gesprek te gaan over het signaleren en herkennen van kindermishandeling en te oefenen met casussen en signalen. Op de website van Stichting Praat lees je er meer over. De prijs bedraagt € 49,95 en VROEG-abonnees ontvangen 10% korting. Vraag via vroeg@dgcommunicatie.nl de kortingscode aan.

Cursus (Vroeg)signalering van autisme in de JGZ

In de Stichting Autisme Jonge Kind (AJK) werken professionals met expertise op het gebied van autisme bij jonge kinderen samen om vroegherkenning, goede diagnostiek en behandeling van autisme bij jonge kinderen te bevorderen. Speciaal voor de lezers van VROEG geeft het AJK een korting van 10 euro op de Cursus (Vroeg)signalering van autisme in de JGZDe cursus vindt plaats op vrijdagochtend 26 januari. Geef bij je aanmelding in het veld ‘Overige opmerkingen’ aan: korting 10 euro partnership Vakblad Vroeg.​

MinNultotVijf

Samen met IMH Nederland is Vakblad Vroeg het inspiratieplatform MinNultotVijf gestart. Hierop staan in overzichtelijke rubrieken tientallen webinars, aangevuld met artikelen, minicolleges, podcasts en rollenspelen. Het platform wordt voortdurend uitgebreid, in 2024 alleen al met tien nieuwe webinars. Als abonnee van het magazine VROEG ontvang je € 20,- korting op een jaarabonnement. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.
De korting kan niet achteraf of met terugwerkende kracht worden gegeven.

IMH Glossy BinnensteBuiten

Infant Mental Health BinnensteBuiten. Dát is de titel van een luxe uitgegeven magazine. In essays, artikelen en interviews wordt uitgebreid stilgestaan bij verleden, heden en toekomst van IMH in ons land. De prijs bedraagt € 16,90 en onze abonnees ontvangen hier 2 euro korting. Op onze website lees je over de insteek van dit bijzondere magazine. En in de decembermaand geldt een extra korting van nog eens 2 euro!

Nog geen abonnee? Snel doen!

De prijs van een abonnement op het VROEG-magazine bedraagt in Nederland € 28,00 en in België € 31,00 per jaar. Daarvoor ontvang je vier keer per jaar ons 48 pagina’s tellende magazine. Bovendien profiteren onze abonnees van kortingen op onder meer trainingen, e-learnings en cursussen. Aanmelden kan via de knop Abonneren op deze website.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan