Door de jaren heen is via artikelen en interviews in magazine VROEG een schat aan informatie opgebouwd. Speciaal voor organisaties is ons archief, dat telkens met nieuwe edities wordt uitgebreid, nu ontsloten. Kleine en grote organisaties kunnen zich hier voortaan zeer voordelig op abonneren.

Iedere dag weer zetten duizenden professionals zich in voor de zorg  aan baby’s, peuters of kleuters en hun ouders. Hetzelfde geldt voor het op allerlei manieren begeleiden van zwangeren. Kwartaalmagazine VROEG is voor hen dé informatie- en inspiratiebron. Door de jaren heen is een schat aan informatie opgebouwd. Speciaal voor organisaties, klein en groot, is ons archief nu ontsloten.

Via het abonnement hebben organisaties zoals instellingen, bibliotheken en scholengemeenschappen direct toegang tot de vele VROEG-artikelen die vanaf 2016 zijn verschenen. Nieuwe edities worden direct toegevoegd. Naast een zoekfunctie is ieder nummer voorzien van een korte toelichting op de inhoud. Abonneren kan vanaf 5 personen.

Advertentie

Supervoordelige tarieven

Om het gebruik van ons archief aan te moedigen, zijn de tarieven laag gehouden:

  • € 50,- toegang t/m 5 gebruikers
  • € 100,- toegang t/m 15 gebruikers
  • € 175,- toegang t/m 30 gebruikers
  • € 250,- toegang t/m 50 gebruikers
  • € 350,- toegang t/m 100 gebruikers
  • € 500,- toegang t/m 200 gebruikers
  • € 750,- toegang t/m 500 gebruikers
  • € 1.000,- Meer dan 500 gebruikers

Hoe werkt het?

Abonneren kan direct via een antwoordformulier. Vervolgens ontvangt men een login met wachtwoord voor het aantal medewerkers waarvoor het abonnement is afgesloten. Zij kunnen vervolgens zelf direct inloggen en grasduinen in een enorm aanbod aan artikelen en interviews. Met zoekwoorden als autisme, huilbaby, NICU enzovoorts komen direct de edities in beeld waarin artikelen over het betreffende onderwerp staan.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan