Vakblad Vroeg is er voor jou!

De periode tussen kinderwens en de eerste stappen in het onderwijs vormen het fundament voor de ontwikkeling van een kind. De stevigheid hiervan vereist vaak ondersteuning: ieder jaar weer hebben veel zwangeren, baby’s, peuters en kleuters behoefte aan professionele begeleiding of hulp. Vakblad Vroeg biedt hen kennis en inspiratie.

Talloze professionals zetten zich in voor een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen. De ene doet dit in de geboortezorg of al eerder, de ander richt zich op hulpvragen tijdens de eerste jaren na de geboorte of is actief in de kinderopvang. Vakblad Vroeg bedient het complete werkveld met een interessant informatie-aanbod over onderzoeksbevindingen, methodieken en praktijkervaringen. Dit doen we in de vorm van nieuwsberichten, interviews, columns, webinars en congressen.

Website

Onze website vakbladvroeg.nl herbergt in de vorm van nieuwsberichten, columns en interviews een schat aan informatie over ontwikkelingen binnen het vakgebied. Behalve nieuwsberichten publiceren we ook een agenda en houden we het nieuwe boekenaanbod bij. Wil je als eerste de voor jou meest interessante artikelen zien? Registreer je dan gratis op Mijn Vroeg en geef je interessegebieden aan.

Nieuwsbrief

Onze gratis wekelijkse nieuwsbrief informeert over de nieuwe items op onze website. Iedere professional kan z’n voordeel doen met dit samenvattend overzicht. Zeker als je je bij het abonneren je eigen interessegebieden aanvinkt. Dan ontvang je namelijk een nieuwsbrief op maat. Klik hier om je aan te melden.

Congressen en webinars

Aanvullend organiseren we congressen en webinars, vaak in samenwerking met andere organisaties. Abonnees op het magazine VROEG komen regelmatig in aanmerking voor korting.

Kwartaalmagazine

Ons magazine VROEG biedt ieder kwartaal  verdieping en inspiratie via achtergrondartikelen en interviews. Abonnees hebben via een login direct toegang tot eerder verschenen edities. De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland € 29,50 en in België € 32,50 per jaar. De abonnees op ons magazine zijn de kurk waarop ons kennisplatform drijft. Zo kunnen we alle professionals blijven voeden met nieuwsberichten, agendapunten en boekentips. Aanmelden kan via de knop Abonneren op deze website.

Contact met de redactie

Voor inhoudelijke vragen over Vakblad Vroeg, ideeën voor thema's, artikelen of reacties kunt u contact opnemen met de hoofdredactie.

Jan de Graaf

Jan de Graaf

Bladmanager

Louise van den Broek

Louise van den Broek

Hoofdredacteur

Meer informatie

vroeg@dgcommunicatie.nl +31 (0)228 32 60 68