MinNultotVijf, hét inspiratieplatform!

MinNultotVijf. Dat is de naam van het inspiratieplatform voor alle professionals die werken in de geboortezorg en met jonge kinderen. Het platform, een initiatief van IMH Nederland en Vakblad Vroeg, bestaat uit webinars, artikelen uit kwartaalmagazine VROEG, minicolleges, podcasts, live-gesprekken en rollenspelen. Het platform wordt voortdurend uitgebreid. 

“MinNultotvijf is een heuse schatkamer voor iedere professional die werkt met zwangeren en jonge kinderen”, vertelt Louise van den Broek, hoofdredacteur VROEG enthousiast. “Als abonnee kun je via het platform onbeperkt alle webinars volgen die we samen met IMH Nederland maken. Inmiddels zijn er al tientallen webinars terug te zien, kijk maar eens in het overzicht, samen met relevante artikelen uit VROEG. Ook kun je als abonnee gratis meedoen aan onze live webinars.”

Daar blijft het niet bij. “Abonnees hebben ook toegang tot een flink aantal rollenspelen. Dit zijn korte filmpjes waarin verschillende IMH-specialisten vaardigheden demonstreren. En sinds kort is MinNultotvijf uitgebreid met minicolleges van een uur. Zo kunnen professionals up to date blijven in hun werk.’ Hetzelfde geldt voor het lezen van de artikelen uit VROEG en de andere informatie op het platform.”

Voordelig abonnement

Een abonnement op Nultotvijf is heel voordelig. “Abonnees van ons inspiratieplatform hebben voor slechts € 169,00 een jaar lang onbeperkt toegang tot alle producten. De webinars, rollenspelen en minicolleges kun je bekijken waar en wanneer je maar wil. Hetzelfde geldt voor het lezen van de artikelen uit VROEG en de andere informatie op het platform.” en wil je wel de korting, ga dan eerst naar abonneren.

Speciaal tarief voor teams en organisaties

De content is zeker interessant om met een team of een intervisieclubje te bekijken en te bespreken. Met het oog hierop kunnen organisaties een groepsabonnement afsluiten. Dit betekent dat alle professionals uit een organisatie of een team direct bij de content kunnen komen. De prijzen zijn als volgt:

Organisaties tot en met 4 gebruikers€ 169,00
Organisatie van 5 tot 10 gebruikers 40% korting per gebruiker€ 101,40
Organisatie tot 25 gebruikers 50% korting per gebruiker€ 84,50
Organisatie >25 gebruikers 60%korting per gebruiker€ 67,60

Meer gebruikers? Dan sturen wij een offerte op maat, afhankelijk van de omvang van het abonnement. Neem contact op met Jan de Graaf, 06 21905843 / jan@dgcommunicatie.nl