Congres Vaders in de 21e eeuw

Datum:
Woensdag 18 april 2018

Locatie:
Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht

Tijdstip:
Van 09.30 uur – 17.00 uur

Kosten (inclusief btw)
€ 145,00 (NIP-leden)
€ 170,00 (abonnees Vakblad Vroeg, NVO-leden en leden BPSW)
€ 195,00 vol tarief
€ 35,00 voor studenten (beperkt aantal beschikbaar)

Het Congres Vaders in de 21e eeuw wil een beeld geven van vaderschap anno 2018. Welke rol spelen vaders tegenwoordig in het leven van het ongeboren en jonge kind? Welke uitdagingen komen zij daarbij tegen en waar moeten professionals rekening mee houden? Wat weten we eigenlijk vanuit wetenschap en praktijk over bijvoorbeeld de rol van vaders bij hechting, in de zwangerschap en bij borstvoeding? En wat is de relatie tussen vaderschap en psychopathologie?

Tijdens dit congres wordt u over deze en andere thema’s vanuit theorie en praktijk geïnformeerd.

Naast een aantal plenaire lezingen, zijn er zes workshops waaruit u er twee kunt kiezen. De dag wordt afgesloten met een debat over 1001 kritieke dagen en de rol van vaders.

Voor het volledige programma, klik hier

Doelgroep:
Het congres is bedoeld voor alle professionals die met jonge kinderen en hun vaders werken. Te denken valt aan JGZ-verpleegkundigen en jeugdartsen, psychologen, pedagogen, IMH-specialisten, jeugdhulpverleners, professionals uit de geboortezorg en de kinderopvang en alle overige geïnteresseerden.

Accreditatie is aangevraagd bij NIP, NVO, DAIMH, SKJ, AbSg en V&VN

Inschrijven voor Congres Vaders in de 21e eeuw

Datum 18 april 2018, Locatie Domstad in Utrecht.

Selecteer het voor u geldende tarief

€145,00 (NIP-leden)€170,00 (abonnees Vakblad Vroeg, NVO-leden en leden BPSW)€195,00 vol tarief€35,00 voor studenten (beperkt aantal beschikbaar)

Bedragen zijn inclusief BTW.

Wilt u accreditatiepunten, vul dan hierboven uw lidnummer in. Vult u dit niet in, dan kunnen er helaas GEEN accreditatiepunten worden toegekend.

Uw gegevens

Aanhef *
heermevrouw

Overige opmerkingen (bijv. dieetwensen)

Afwijkende factuurgegevens

Wilt u de factuur op naam van de werkgever of uw eigen praktijk? (indien Ja: vul ALLE velden in, anders: vink Nee aan.)

JaNee

Voorwaarden
Tot 28 maart 2018 kunt u uw aanmelding schriftelijk annuleren, maar brengen wij 25 euro administratiekosten in rekening. Na deze datum betaalt u de volledige kosten, ongeacht de reden van annulering. U kunt wel iemand anders in uw plaats laten gaan, mits u ons tijdig de naam van die persoon doorgeeft. Voor vragen kunt u contact opnemen via vroeg@dgcommunicatie.nl

Ja, ik ga akkoord met de bovenstaande voorwaardenNa uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Ziet u deze e-mail niet in uw postvak? Controleer dan uw spamfolder.

Translate »