Op 1 januari gaat de verbeterde ‘meldcode kindermishandeling’ voor de kinderopvang in. Ter introductie van het afwegingskader heeft BOINK een compacte folder ontwikkeld.

Vanaf 2019 moeten alle medewerkers van kinderdagverblijven verplicht met het nieuwe afwegingskader werken. De folder brengt in beeld wat het afwegingskader inhoud en hoe je ermee moet werken.

Er is een variant voor kinderdagverblijf/bso en een variant voor gastouderopvang. Tegen handeling- en verzendkosten kan de folder worden besteld, klik hier.

Meer informatie is hier te vinden.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan