Webinar over belang van POP-poli gratis terug te zien

0
403

Wat is het belang van een POP-poli voor zwangere vrouwen met een psychiatrische ziekte? Welke organisatorische modellen zijn er? Hoe verhoudt de POP-poli zich tot het integrale werkveld. Wat zijn indicaties voor verwijzingen? Deze en andere vragen kwamen aan de orde tijdens een webinar over de POP-poli.

POP staat voor Psychiatrie, Obstetrie en Pediatrie. Tijdens het webinar ging Marlies Buurman (CPZ) in gesprek met Mijke Lambregtse (kinder- en jeugdpsychiater, Infant Mental Health specialist en Universitair docent Erasmus MC) en Remke Dullemond (gynaecoloog-perinatoloog Jeroen Bosch Ziekenhuis en voorzitter Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap).

Kijk het webinar terug via kennisnetgeboortezorg.nl >>

Presentatie Mijke >>

Presentatie Remke >>

Dinsdag 12 oktober 20.00 uur volgt het tweede (gratis) webinar over de POP-poli in de praktijk. Dan bespreken we onder andere voorbeelden uit de praktijk en de samenwerking met het sociaal domein. Je kunt je alvast aanmelden voor het volgende webinar.
Meer informatie over het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap vind je op de website van het LKPZ

Bron: kennisnetgeboortezorg.nl

Zie ook:

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here