Vind jij ook dat het tijd is dat de geboortezorg zichzelf naar een hoger niveau gaat tillen, zodat dit uiteindelijk zwangeren en hun kindjes ten goede komt!? Ga dan op zaterdag 21 januari naar het ‘Regie in verbinding’ congres. Volgers van Vakblad Vroeg krijgen een korting van 40% op de ticketprijs. Het congres is een initiatief van de Relaxed bevallen vanuit Regie – the Academy.

De organisatoren zien dat de medicalisering in de geboortezorg kan leiden tot steeds meer onvrede bij zowel zwangeren als professionals in de geboortezorg. Zij willen dat men elkaar (weer) beter ziet en hoort, vanuit respect en begrip. Door elkaar te ontmoeten en constructief te werken aan oplossingen. Want die zijn er! ‘Regie in verbinding’ onderzoekt’ hoe die doelen gerealiseerd kunnen worden. Bovenal wordt het een inspirerende dag vol interessante workshops, lezingen en masterclasses.

Programma

Op deze dag spreken onder meer:

  • Voormalig gynaecoloog Hajo Wildschut – in een workshop over de zin en onzin van medicalisering van de geboortezorg.
  • Founder cursus ‘Medisch bevallen voor geboorteprofessionals’ Rianne Reijneveld – in een lezing over bevallen in de tweede lijn.
  • Founder van Integral Pelvic Therapy Mariëtte Frits  – in een workshop over Embodied consent.
  • Postpartum behandelaar Marieke van den Ouden – in een lezing over matrescence.

En vele anderen!

Accreditatie

Dit congres is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) voor 5 punten in Categorie A en door Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) voor 1,5 punt in Categorie C en 1,5 punt voor Scholing algemeen.

Tickets en korting

Als volger van Vakblad Vroeg krijg je 40 % korting op de ticketprijs. Gebruik daarvoor code Vroeg40_21jan.

Ga voor meer info en tickets naar:

www.rbvrtheacademy.nl/congres

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek Vroeg

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van moeder en kind? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan