Podcast over ins & outs van gezond slaappatroon bij kinderen

0
707

Goed slaappatroon is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Tijdens hun slaap komen ze tot rust, verwerken ze dingen en groeien hun hersenen. Maar slapen gaat niet altijd gemakkelijk. Een gratis podcast belicht wat ouders en jeugdprofessionals kunnen doen om tot een goed slaapritme te komen.

Slecht slapen van jonge kinderen kan voor allerlei problemen zorgen. Het creëren van een goed slaapritme is dus van groot belang, maar dit gaat vaak met veel vallen en opstaan. De podcast maakt onderdeel van de serie Jonge Geleerd van jeugdonderzoekers van de Universiteit Utrecht. In deze aflevering over slapen komen allerlei aspecten en methodieken aan bod. Aan het woord zijn Jeroen Dudink, kinderarts en neonatoloog bij het UMC Utrecht en slaaponderzoeker Olaf Verschuren, kinderfysiotherapeut en onderzoeker bij het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht (KCRU).

Naar de podcast >>

Bron: kcrutrecht.nl

Zie ook:

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here