Korting op traumacongres met Bruce D. Perry

0
444

Wil jij getraumatiseerde kinderen beter kunnen behandelen? Met het Neurosequentiële Model van Therapie (NMT) kun je bepalen met welke interventies je hen, samen met hun systeem, gezin en omgeving, verder kunt helpen. Tijdens een 2-daagse congres van de RINO Groep vertellen Bruce D. Perry en andere NMT-gecertificeerde sprekers over dit model, hoe je het gebruikt en welke interventies je kunt inzetten. VROEG-abonnees nemen deel met korting.

Wanneer: woensdag 25 september en donderdag 26 september 9.30 – 17.30 uur

Neurosequentiële Model van Therapie

Met behulp van het Neurosequentiële Model van Therapie (NMT) kun je als hulpverlener de unieke individuele ontwikkelingsroute van het kind of de volwassene reconstrueren. Deze aanpak kan bijdragen aan het beter begrijpen van de unieke krachten en kwetsbaarheden van je cliënt. Daarnaast kun je met het model ook zijn of haar huidige functioneren – zowel op motorisch, emotioneel, cognitief als relationeel niveau – volledig in kaart brengen. Het is een ‘lens’ waardoor we zicht krijgen op de meest passende interventies om het individu, samen met het systeem/gezin en de omgeving, verder te helpen.

Programma

De eerste dag ligt de focus op de theoretische principes van hersenontwikkeling en op het therapeutisch proces van kinderen en volwassenen. De tweede dag ligt de nadruk op de vertaling naar de praktijk en implementatie van de kernprincipes. De presentaties van Bruce D. Perry en verdiepende sessie van Brenda McCormack zijn in het Engels, de andere presentaties zijn in het Nederlands.

Korting voor VROEG-abonnees

De deelnameprijs voor de 2-daagse congres bedraagt € 595,-. VROEG-abonnees ontvangen € 50,- korting, gebruik hiervoor de code: VROEGC1904 en ontvang € 50 korting; deze code geldt t/m 2 september. (Nog geen abonnee? Ga dan naar aanmelden).

Verder lezen

Op de website van de RINO Groep staat uitgebreide informatie over het congres en de accreditaties die zijn verleend, klik hier.

>> “Er is altijd hoop op herstel” – interview met Bruce D. Perry in Augeo Magazine

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here