In de leaflet ‘Welke voeding voor je baby?’ staan de belangrijkste aspecten van voeding voor de pasgeborene. Zwangeren krijgen informatie over zowel moeder- als poedermelk. Er worden bewust geen voor- of nadelen van de voedingssoorten genoemd zodat elke zwangere kiest wat bij haar past.

Uiteraard wordt verwezen naar de cliëntensite deverloskundige.nl. Op de betreffende webpagina’s kunnen zwangeren meer informatie vinden over borst- en flesvoeding. Ook benadrukt de leaflet het belang van knuffelen en vasthouden van de baby. De leaflet is ontwikkeld in samenwerking met Noortje van den Elzen en Monique Franck (beide lactatiekundige en verloskundige) en moeders & zwangeren.

De leaflet is verstuurd naar alle verloskundigenpraktijken. Op deverloskundige.nl/folders is de leaflet te downloaden. Op dit moment is de leaflet nog niet te bestellen in de webshop. Dat volgt over een bepaalde tijd. Wilt u de leaflet onder uw cliënten verspreiden door deze digitaal te versturen of te kopiëren?

Download leaflet ‘Welke voeding voor je baby?

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan