Drie kandidaten voor eerste editie VROEG-prijs – breng je stem uit!

0
4459

De drie kandidaten voor de eerste editie van de VROEG-prijs zijn bekend! Na zorgvuldig beraad heeft de jury, bestaande uit de redactieleden van VROEG, de volgende drie kandidaten naar voren geschoven:  Matté Schroder van Kentalis, Zillah Holtkamp van IMH Nederland en Mirjam Veldhoven van Cleverbee. Breng ook je stem uit!

Naar het stemformulier >>

In 2021 reiken we voor de eerste keer de VROEG-prijs uit. De prijs is bedoeld voor een professional die zich op een bijzondere manier inzet voor vroegsignalering of vroeghulp aan ongeboren of jonge kinderen en hun ouders. De kandidaten kunnen afkomstig zijn uit allerlei disciplines. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 2.500,- dat naar een project of initiatief gaat dat de winnaar na aan het hart ligt. Ook komt de winnaar in een interview aan het woord en belichten we het project waar het geldbedrag naar toe gaat.

Drie kandidaten

Het was een hele klus voor de jury om een keuze te maken uit de vele mooie inzendingen. Na rijp beraad is een selectie gemaakt op basis van de volgende sleutelwoorden:

  • kind- en ontwikkelingsgericht
  • vernieuwend
  • verbindend

De keuze van de jury is gevallen op Mirjam Veldhoven (Cleverbee), Matté Schroder (Kentalis) en Zillah Holtkamp (IMH Nederland).
Zij hebben alle drie een filmpje gemaakt om zich voor te stellen. Deze kun je hieronder bekijken.

 

Stemmen

De lezers van Vakblad Vroeg, de bezoekers van onze site en onze volgers op sociale media (#VROEGprijs) bepalen nu wie van de drie de VROEG-prijs daadwerkelijk in ontvangst mag nemen. Stemmen kan van 1 december tot en met 31 januari. Het stemformulier gaat via een google-formulier. Dit betekent dat je een google-account moet hebben of er eventueel een moet aanmaken.

De prijsuitreiking vindt begin februari plaats en zal te zien zijn tijdens het online Congres Vroegsignalering en Vroeghulp dat op 10 februari 2021 start.

Doe mee!

Naar het stemformulier >>

 

 

 

 

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here