Webinar over TOS, een onzichtbare handicap

  0
  171

  Datum: 26 november 2020

  Tijd: 19.30 - 21.30 uur

  Locatie: Online

  Veel jonge kinderen hebben een taalontwikkelingsstoornis of een TOS. Deze stoornis is een onzichtbare handicap en daardoor vaak onbegrepen. Tijdige signalering verbetert de kansen op een zo min mogelijk verstoorde ontwikkeling. Dit webinar op donderdagavond 26 november een VROEG-webinar gaat over de wereld van het jonge kind met een TOS. Allerlei aspecten van de taalontwikkeling, taalvertraging, diagnostiek en behandeling komen aan bod.

  Het webinar wordt verzorgd door Dr. Annette Scheper, senior onderzoeker en klinisch linguïst, en Drs.  Marianne van Wee-Rodenburg, klinisch linguïst en logopedist, beiden werkzaam bij Koninklijke Kentalis. Tussen de thema’s door krijgen de deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen.

  Datum: donderdagavond 26 november
  Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur
  Prijs: € 30,- (incl. 21% BTW)

  Naar het deelnameformulier >>

  Dr. Annette Scheper is senior onderzoeker en klinisch linguïst bij Kentalis. Ze werkt bij de programmalijn TOS van de Kentalis1Academie. Ook is zij deelprogrammaleider voor Deelkracht TOS 5-18 jaar (ZG-expertise ZonMw).

  Drs. Marianne van Wee-Rodenburg is klinisch linguïst en logopedist, werkzaam bij de Vroegbehandeling van Kentalis. Zij is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van ernstige spraak-/taalontwikkelingsstoornissen bij jonge kinderen en leider van de Hanen oudercursus ‘Praten doe je met z’n tweeën’.

  Kentalis is een expertiseorganisatie voor kinderen en jongeren met communicatiestoornissen (www.kentalis.nl).

  ——
  ------
  Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering