Tot en met 30 september zetten deelnemers in het kader van de sponsoractie Steptember elke dag 10.000 stappen voor mensen met cerebrale parese (CP). Doe ook mee!

Eén op de vierhonderd baby’s wordt met cerebrale parese geboren. Cerebrale parese is niet te genezen. Steptember is een initiatief van CP Nederland en is opgezet om meer begrip te kweken voor mensen met cerebrale parese. En een programma op te zetten voor meer bekendheid rondom de vroege beschadiging of aangeboren afwijking in de hersenen die leidt tot één of meer lichamelijke handicaps. Zo draagt Steptember bij aan een verbeterde maatschappelijke positie en meer ondersteuning van kinderen en volwassenen met CP. Daarnaast investeer je door mee te doen met Steptember in onderzoek naar preventie van cerebrale parese.

Doe mee!

Je kunt meedoen door je aan te melden via de site van Steptember. Via de site kun je ook een team of deelnemer steunen, maar een algemene donatie is eveneens heel erg welkom.

Bron: Steptember.nl

Zie ook:

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan