Prof. dr. Hugo Heymans verzorgt op donderdag 28 maart de vierde editie van de VROEG-lezing & netwerkdiner. Puttend uit een rijke ervaring neemt Heymans u op zijn kenmerkende manier mee in de nieuwste inzichten in de zorg aan kinderen met een lichamelijke aandoening of chronische ziekte.

Helaas stagneert bij veel kinderen op jonge leeftijd hun ontwikkeling als gevolg van een ziekte of aandoening. Daar komt bij dat het opgroeien met een ziekte of aandoening grote gevolgen heeft voor de lichamelijke, psychische, emotionele  en maatschappelijke ontwikkeling. Dit stelt de professionele wereld rond het jonge kind voor allerlei uitdagingen op het gebied van behandeling en begeleiding. Sleutelwoord is ontwikkelingsgerichte zorg.

In zijn lezing biedt Hugo Heymans inzicht in de vele mogelijkheden van ontwikkelingsgerichte zorg en begeleiding. Ook krijgen deelnemers ruim gelegenheid om hun vragen en dilemma’s voor te leggen. Niet alleen tijdens de lezing, maar ook gedurende het informele netwerkdiner direct na afloop.

Tijden en locatie

De lezing vindt plaats in de sfeervolle Houtzagerijmolen De Ster in hartje Utrecht. De ontvangst is vanaf 15.30 uur. Van 16.00 – 18.00 uur vindt de lezing plaats, waarbij het laatste half uur is gereserveerd voor het stellen van vragen en discussie. Vervolgens schuiven de deelnemers aan voor een informeel diner

Aanmelden

De deelnameprijs bedraagt, inclusief diner en alle consumpties, € 99,50 (excl. BTW). Voor abonnees op Vakblad Vroeg, ook nieuwe, is de prijs € 89,50.

Opgeven kan via het deelnameformulier, klik hier.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan