MinNultotVijf. Dat is de naam van het inspiratieplatform voor alle professionals die werken in de geboortezorg en met jonge kinderen. Het platform, een initiatief van IMH Nederland en Vakblad Vroeg, bestaat uit webinars, artikelen uit kwartaalmagazine VROEG, minicolleges en rollenspelen. Bovendien doe je als abonnee gratis mee aan al onze live webinars. 

De prijs van een jaarabonnement bedraagt tijdelijk € 149,00 in plaats van € 169,00. Profiteer ook van deze zomeractie. Ben je VROEG-abonnee dan ontvang je zelfs € 20,00 extra korting. Gebruik hiervoor de code F8EG5G5D. Ben je nog geen abonnee van VROEG en wil je wel de korting, ga dan eerst naar abonneren. Voor organisaties gelden speciale tarieven.

“MinNultotvijf is voor alle professionals rond de zorg aan ongeboren en jonge kinderen een heuse schatkamer”, laat Louise van den Broek weten. “We hebben een fantastische vindplaats gecreëerd voor professionals die met jonge kinderen en in de geboortezorg werken.”

Alles op één plek

Als hoofdredacteur van het VROEG-magazine stond Louise samen met Zillah Holtkamp, directeur IMH Nederland, aan de wieg van het platform. “Alles staat op één plek”, benadrukt Zillah. “Dit betekent dat je heel laagdrempelig op zoek kun gaan naar relevante kennis. Het aanbod varieert van concrete informatie die je kunt toepassen in de praktijk tot het toegankelijker maken van onderzoek.”

AdvertentieVroeglezing - artikel

Louise van den Broek, hoofdredacteur VROEG-magazine: ““MinNultotvijf is voor alle professionals rond de zorg aan ongeboren en jonge kinderen een heuse schatkamer.”

”Neem de tientallen webinars die we inmiddels hebben verzorgd”, vult Louise aan. “Op MinNultotVijf zijn die allemaal gerubriceerd terug te vinden.” Maar de meerwaarde reikt volgens haar veel  verder. “Bij ieder webinar zijn relevante artikelen uit ons VROEG-magazine te lezen. Alle content die we hebben ontwikkeld komt op deze manier handig vindbaar samen.”

Zillah Holtkamp, directeur IMH Nederland: “Je kunt heel laagdrempelig op zoek gaan naar relevante kennis. De content wordt bovendien voortdurend uitgebreid.”

Steeds meer content

Bijzonder is dat het aanbod op het platform alleen maar toeneemt, zonder dat de prijs omhoog gaat. We plaatsen vrijwel maandelijks nieuwe content.”, geeft Zillah aan. “Zo organiseren we alleen dit jaar nog vier nieuwe webinars. Die zijn via MinNultotVijf stuk voor stuk terug te kijken, telkens aangevuld met andere relevante informatie. Niet alleen artikelen over het onderwerp uit het VROEG-magazine, maar ook bijvoorbeeld rollenspelen. Dit zijn korte filmpjes waarin verschillende IMH-specialisten vaardigheden demonstreren. En je vindt op het platform minicolleges van een uur. Zo kunnen professionals up to date blijven in hun werk.”

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieVroeg-congres artikel
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

AdvertentieNomineren Vroegwerker

"*" geeft vereiste velden aan