Meer doen met de vroege ouder-kindrelatie – 3e editie VROEG-lezing

0
13083
moeder speelt met baby 1

Woensdag 7 november vindt in Zwolle de derde Vroeglezing plaats. De lezing wordt dit keer gegeven door IMH-specialist en hoofdopleider Infant Mental Health bij de RINO Groep, Phineke Tielenius Kruythoff.

Phineke zal in een anderhalf uur durende lezing toelichten waarom aandacht voor het jonge kind en kijken naar de vroege ouder-kindrelatie zo belangrijk is en wat hierbij de aandachtspunten zijn. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en voor discussie. Vervolgens gaan we met elkaar aan tafel om tijdens een informeel netwerk diner verder over het onderwerp door te praten.

Dominicanenklooster Zwolle

De lezing vindt zoals gebruikelijk plaats op een bijzondere locatie. Na de Drommedaris in Enkhuizen en Zandfoort aan de Eem in Amersfoort is voor de derde editie gekozen voor het Dominicanenklooster in Zwolle. Het sfeervolle complex ligt in hartje stad en kent een geschiedenis van meer dan 500 jaar.

De ontvangst is vanaf 15.00 uur. Van 16.00 – 18.00 uur vindt de lezing plaats, gevolgd door het netwerkdiner. De deelnameprijs bedraagt, inclusief diner en alle consumpties, € 99,00 (excl. BTW). Voor abonnees op het magazine van Vakblad Vroeg, ook nieuwe, is de prijs € 89,00.

Opgeven kan via het aanmeldformulier: Aanmeldformulier >

moeder speelt met baby op de grond

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here