Woensdag 7 november vindt in Zwolle de derde Vroeglezing plaats. De lezing wordt dit keer gegeven door IMH-specialist en hoofdopleider Infant Mental Health bij de RINO Groep, Phineke Tielenius Kruythoff.

Phineke zal in een anderhalf uur durende lezing toelichten waarom aandacht voor het jonge kind en kijken naar de vroege ouder-kindrelatie zo belangrijk is en wat hierbij de aandachtspunten zijn. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en voor discussie. Vervolgens gaan we met elkaar aan tafel om tijdens een informeel netwerk diner verder over het onderwerp door te praten.

Dominicanenklooster Zwolle

De lezing vindt zoals gebruikelijk plaats op een bijzondere locatie. Na de Drommedaris in Enkhuizen en Zandfoort aan de Eem in Amersfoort is voor de derde editie gekozen voor het Dominicanenklooster in Zwolle. Het sfeervolle complex ligt in hartje stad en kent een geschiedenis van meer dan 500 jaar.

De ontvangst is vanaf 15.00 uur. Van 16.00 – 18.00 uur vindt de lezing plaats, gevolgd door het netwerkdiner. De deelnameprijs bedraagt, inclusief diner en alle consumpties, € 99,00 (excl. BTW). Voor abonnees op het magazine van Vakblad Vroeg, ook nieuwe, is de prijs € 89,00.

Opgeven kan via het aanmeldformulier: Aanmeldformulier >

moeder speelt met baby op de grond

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan