Inspiratieplatform MinNultotvijf, een goudmijn voor iedere professional

0
1751

MinNultotVijf. Dat is de naam van het inspiratieplatform voor alle professionals die werken in de geboortezorg en met jonge kinderen. Het platform, een initiatief van IMH Nederland en Vakblad Vroeg, bestaat uit webinars, artikelen uit kwartaalmagazine VROEG, minicolleges en rollenspelen. Neem een jaarabonnement op het platform, dat voortdurend wordt uitgebreid. 

Ja, ik neem een abonnement op MinNultotvijf >>

“MinNultotvijf is een heuse schatkamer voor iedere professional die werkt met zwangeren en jonge kinderen”, vertelt Louise van den Broek, hoofdredacteur VROEG enthousiast. “Als abonnee kun je via het platform onbeperkt alle webinars volgen die we samen met IMH Nederland maken. Ook kun je dan gratis meedoen aan onze live webinars. Bijzonder is dat aan ieder webinar verdiepende artikelen over hetzelfde onderwerp zijn toegevoegd uit ons kwartaalmagazine VROEG.” Dit najaar komen er zo’n 12 webinars bij!

Daar blijft het niet bij. “Abonnees hebben ook gratis toegang tot een flink aantal rollenspelen. Dit zijn korte filmpjes waarin verschillende IMH-specialisten vaardigheden demonstreren. En er zit nog meer aan te komen. “Onze volgende stap, binnenkort al, is dat Nultotvijf wordt uitgebreid met minicolleges van een uur. Zo kunnen professionals up to date blijven in hun werk.’

Bekijk de producten die op MinNultotvijf nu al beschikbaar zijn, klik hier.

Een abonnement op Nultotvijf is heel voordelig. “Abonnees van ons inspiratieplatform hebben voor slechts € 169,00 onbeperkt toegang tot alle producten. Je krijgt dan via een account een jaar lang toegang tot onze online omgeving MinNultotvijf. De webinars, rollenspelen en minicolleges kun je e bekijken waar en wanneer je maar wil. Hetzelfde geldt voor het lezen van de artikelen uit VROEG en de andere informatie op het platform.”

Ja, ik neem een abonnement op MinNultotvijf >>

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here