MinNultotVijf. Dat is de naam van het inspiratieplatform voor alle professionals die werken in de geboortezorg en met jonge kinderen. Het platform, een initiatief van IMH Nederland en Vakblad Vroeg, bestaat uit webinars, artikelen uit kwartaalmagazine VROEG, minicolleges en rollenspelen. Het platform wordt voortdurend uitgebreid. 

“MinNultotvijf is een heuse schatkamer voor iedere professional die werkt met zwangeren en jonge kinderen”, vertelt Louise van den Broek, hoofdredacteur VROEG enthousiast. “Als abonnee kun je via het platform onbeperkt alle webinars volgen die we samen met IMH Nederland maken. Ook kun je dan gratis meedoen aan onze live webinars. Bijzonder is dat aan ieder webinar verdiepende artikelen over hetzelfde onderwerp zijn toegevoegd uit ons kwartaalmagazine VROEG.” Dit najaar komen er zo’n 12 webinars bij!

Daar blijft het niet bij. “Abonnees hebben ook toegang tot een flink aantal rollenspelen. Dit zijn korte filmpjes waarin verschillende IMH-specialisten vaardigheden demonstreren. En er zit nog meer aan te komen. “Onze volgende stap, binnenkort al, is dat MinNultotvijf wordt uitgebreid met minicolleges van een uur. Zo kunnen professionals up to date blijven in hun werk.’ Klik hier voor een overzicht van de producten op MinNultotVijf.

Voordelig abonnement

Een abonnement op MinNultotvijf is heel voordelig. “Abonnees van ons inspiratieplatform hebben voor slechts € 169,00 een jaar lang onbeperkt toegang tot alle producten. De webinars, rollenspelen en minicolleges kun je bekijken waar en wanneer je maar wil. Hetzelfde geldt voor het lezen van de artikelen uit VROEG en de andere informatie op het platform.”

Advertentie

Ja, ik neem een abonnement op MinNultotvijf >>

Speciaal tarief voor teams en organisaties

De content is zeker interessant om met een team of een intervisieclubje te bekijken en te bespreken. Met het oog hierop kunnen organisaties een groepsabonnement afsluiten. Dit betekent dat alle professionals uit een organisatie of een team direct bij de content kunnen komen. De prijzen zijn op maat, afhankelijk van de omvang van het abonnement. Meer weten? Neem contact op met Jan de Graaf, 06 21905843 / jan@dgcommunicatie.nl

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan