Hoe merken ouders dat de band met hun peuter niet fijn meer is? Wat kunnen zij doen als hun tweejarige kind alsmaar ‘nee’ blijft zeggen? Veel ouders worstelen met dit soort vragen. Voor Stichting Kinderleven aanleiding om een handzame informatiefolder te maken.

Ik herken mijn eigen kind niet meer. Sinds zijn tweede verjaardag lijkt alles wel een strijd. Ik hoor niets anders dan “NEE” en “ZELF DOEN” en dat wil hij natuurlijk net als ik haast heb of op momenten dat het echt niet kan….

AdvertentieVroeg-congres artikel

Voor veel ouders van een peuter zal dit heel herkenbaar zijn. Ze zien hun kleine afhankelijke baby, die ze zo goed hebben leren kennen, veranderen in een peuter met een eigen willetje en ander gedrag. De interactie en de band die zo vertrouwd was, krijgt een andere dimensie. Deze folder is er op gericht om de ouders te helpen bij de zoektocht om elkaar opnieuw te leren kennen. Er is tevens een affiche uitgebracht.

Bestellen

De folders en affiches kosten € 36,30 per pakket incl. BTW en verzendkosten. (100 flyers A5 gevouwen, 8 pagina’s).  Bestellen kan via de website van Kinderleven, klik hier

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieVroeglezing - artikel
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

AdvertentieNomineren Vroegwerker

"*" geeft vereiste velden aan