Handzame folder over lastig peutergedrag

0
1212
boos kijkende peuter

Hoe merken ouders dat de band met hun peuter niet fijn meer is? Wat kunnen zij doen als hun tweejarige kind alsmaar ‘nee’ blijft zeggen? Veel ouders worstelen met dit soort vragen. Voor Stichting Kinderleven aanleiding om een handzame informatiefolder te maken.

Ik herken mijn eigen kind niet meer. Sinds zijn tweede verjaardag lijkt alles wel een strijd. Ik hoor niets anders dan “NEE” en “ZELF DOEN” en dat wil hij natuurlijk net als ik haast heb of op momenten dat het echt niet kan….

Voor veel ouders van een peuter zal dit heel herkenbaar zijn. Ze zien hun kleine afhankelijke baby, die ze zo goed hebben leren kennen, veranderen in een peuter met een eigen willetje en ander gedrag. De interactie en de band die zo vertrouwd was, krijgt een andere dimensie. Deze folder is er op gericht om de ouders te helpen bij de zoektocht om elkaar opnieuw te leren kennen. Er is tevens een affiche uitgebracht.

Bestellen

De folders en affiches kosten € 36,30 per pakket incl. BTW en verzendkosten. (100 flyers A5 gevouwen, 8 pagina’s).  Bestellen kan via de website van Kinderleven, klik hier

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here