Het vernieuwde magazine Van Nul tot Taal II is uit. Hierin lees je over de taalverwerving bij jonge kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Het magazine is een uitgave van Koninklijke Auris Groep. Het magazine is gratis te downloaden en tegen verzendkosten te bestellen.

Van Nul tot Taal II is bedoeld voor professionals die werken met jonge kinderen. Het gaat bijvoorbeeld om professionals die werken in de kinderopvang, op een peuterspeelzaal maar ook om jeugdartsen,  jeugdverpleegkundigen en logopedisten eerste lijn.

Waarover gaat Van Nul tot Taal?

In het magazine komen naast de ontwikkelleerlijnen van Auris ervaringsverhalen van professionals en ouders aan bod. Daarnaast zijn er twee nieuwe artikelen opgenomen: over de Spraakpoli en over vernieuwen en innoveren bij Auris. Alle inhoud is weer up-to-date. Bovendien kreeg het magazine een visuele opfrisbeurt en is het gedrukt in een handzaam formaat.

Bestellen of downloaden

Je kunt het magazine gratis bestellen, je betaalt alleen de verzendkosten. Bestel het magazine via de webshop van Auris: Auris cursussen en shop – Van Nul tot Taal – professionals. Je kunt daar ook de digitale versie bekijken.

AdvertentieNomineren Vroegwerker

Bestel het magazine

Naar de webshop van Auris >>

Bron: auris.nl

Zie ook:

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieVroeglezing - artikel
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

AdvertentieVroeg-congres artikel

"*" geeft vereiste velden aan