Voor jonge kinderen is en  nu de Gebarenschat, een applicatie voor tablets, pc en digibords, voor jonge kinderen. Ook handig voor ouders, logopedisten en leerkrachten en voor kinderen met een TOS, die baat hebben bij een visuele ondersteuning van gebaren.

De Gebarenschat bevat  41 verhaaltjes, 24 liedjes en 6 rijmpjes voor jonge kinderen die gebruik maken van de Nederlandse Gebarentaal of Nederlands met Gebaren. Oefeningen en spelletjes zijn op een overzichtelijke manier bij elkaar gebracht.

De Gebarenschat is beschikbaar in abonnement vorm en zal elk jaar uitgebreid worden met nieuwe verhalen en liedjes in NGT en NmG, nieuwe oefenstof en spelletjes. Voor instellingen en organisaties zijn licenties beschikbaar.

Meer weten? Ga naar de webshop van het Gebarencentrum.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan