Sinds april 2018 heeft de IVH community een nieuwe weergave. De IVH community nieuwe stijl is gebruiksvriendelijker, frisser en moderner. Het platform bevat naast nieuws aparte rubrieken voor professionals, gemeenten en ouders.

De community is hét platform om kennis en ervaring te delen over Integrale Vroeghulp (IVH). Iedere IVH-betrokken is welkom om op dit platform mee te praten, mee te denken en kennis te delen. Schrijf een blog, deel praktijkervaringen of start een discussie. Deelnemen aan de IVH community is simpel: Maak een account, vul je profiel in en maak contact.

Profiel op maat

De IVH community biedt veel mogelijkheden:

  • Informatie op maat op basis van jouw profielvoorkeuren
  • Snel in contact met andere IVH-leden binnen open of besloten groepen
  • Discussies starten
  • Persoonlijke verhalen, bestanden of video’s delen of raadplegen

Ga naar de vernieuwde IVH community >

Ontwikkelingen in 2018

Er is veel diversiteit in de uitvoering van IVH. Ook zijn er gemeenten waar nog geen of onvoldoende aandacht is voor expertise jonge kind binnen de gemeente. In 2018 ligt de focus bij het aanjagen van IVH. Het doel is niet meer om IVH landelijk dekkend netwerk te maken, maar te adviseren hoe het beste aan te sluiten bij de gemeentelijke situatie.

IVH-producten

Om IVH aan te jagen in het land zijn de volgende producten ontwikkeld:

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan