Een nieuwe online kalender attendeert zwangere vrouwen op het belang van het maken van bewuste keuzes. Thema’s die aandacht krijgen zijn duurzaamheid, gezonde voeding, bevallen, autonomie en selfcare in de kraamtijd.

De kalender richt zich op zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met uitgebreide kennis, (natuurlijke) weetjes en positieve geboorteverhalen. De informatie is per week aanklikbaar. Zwangeren maken op deze manier kennis met de ontwikkeling van hun baby.

Daarnaast geeft de kalender allerlei handige, bewuste en natuurlijke tips en weetjes over de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Dit gebeurt onder het motto ‘Een bewuste reis van 40 weken’.

Aanvullend bevat de kalender bevat onder meer meditaties, yoga-oefeningen en dagboek-opdrachten, gericht op een natuurlijke en gezonde ontwikkeling van de vrouw en de baby.

Naar de online kalender >>

De kalender is een initiatief van Dalalou en verschillende geboortewerkers, waaronder Avontuurvanveertigweken.nlAutonomousbirth en Praktijk Eigenwijz. De illustraties bij de kalenderweken zijn van Atelier Mayura.

Over Dalalou

Dalalou is marktleider in het aanbod van natuurlijke kraampakketten. In tegenstelling tot normale kraampakketten (van o.a. verzekeraars) zijn Dalalou pakketten 100% duurzaam. Ze bevatten alle verzorgingsproducten die je nodig hebt tijdens de geboorte en kraamtijd. De pakketten zijn bovendien zorgvuldig, duurzaam en stijlvol verpakt, en een cadeautje om uit te pakken.

Zie ook:

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan