Een zwangerschap en baby in huis brengt vaak uitdagende en onverwachte dingen met zich mee. De WellMom app van het Trimbos Instituut WellMom app is stimuleert zwangere vrouwen positief te denken en hun stress te verminderen. Dit bevordert de veerkracht en verkleint de kans op een postpartum depressie.

De app is gebaseerd op de Amerikaanse versie van de Wellmom app, die het Trimbos-instituut in samenwerking met Lyra Health heeft ontwikkeld, een technologiebedrijf gericht op mentale gezondheid in de VS.

De inhoud van de app is gebaseerd op de evidence-based interventie voor zwangere vrouwen ‘The Mothers and Babies Course’ en evidence-based principes van cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, mindfulness en probleemoplossing, die ook zijn toegepast in andere evidence-based interventies die zijn ontwikkeld door het Trimbos-instituut.

Naar de downloadpagina >>

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan