VROEG-webinar ‘Verder na een miskraam’ door Miriam van Kreij

0
380

Wat kun je als professional doen, als je een gezin begeleidt waar eerder een miskraam of abortus was? Die vraag vormt de insteek van het VROEG-webinar op donderdagavond 18 maart

Naar het deelnameformulier>>

In zeker een kwart van de gezinnen speelt bewust of onbewust het verdriet van een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus. Dit verlies kan een rol spelen bij gezondheidsklachten, opvoedingsproblemen of gedragsmoeilijkheden van kinderen. Ook kunnen ouders moeite hebben om zich te hechten aan een nieuw kindje.

Hier oog voor hebben maakt dat ouders zich gehoord en gezien voelen.  Als je weet wat je kunt doen, kun je ouders op een effectieve en respectvolle manier begeleiden. Dit verstevigt de band die je met de ouders en hun kinderen hebt. Het geeft bovendien zelfvertrouwen als professional wanneer je deze thematiek aankunt. Deelnemers aan het webinar krijgen van Miriam van Kreij vijf valkuilen én drie tips om hier in hun begeleiding goed mee om te gaan.

Miriam van Kreij is de oprichter van Miskraambegeleiding Nederland en auteur van Begeleiding van vrouwen met een miskraam en Als je je kindje verliest in de zwangerschap. Miriam begeleidt ouders na verlies in de zwangerschap. Ze geeft geaccrediteerde nascholingen aan verloskundigen en echoscopisten en leidt coaches en therapeuten op, zie miskraambegeleiding.nl.

Naar het deelnameformulier>>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here