Een niet-slapende baby is slopend voor de nachtrust van ouders. Wat kun je doen aan slaapproblemen? Is het een goed idee om samen te slapen? Wat zijn de beste slaaprituelen? Liesbeth Gijsel praat hierover in een podcast van Psyche&Brein met ouders en ontwikkelingspsycholoog Inge Glazemakers (Universiteit Antwerpen).

Naar de podcast >>

Advertentie

De aflevering maakt deel uit van een vierdelige reeks over opvoeding en is een extra bij de special Opvoeding van Psyche&Brein. Kinderen opvoeden: hoe doe je dat? Welke impact hebben ouders op hun kroost, van pril embryo tot twintiger? Psyche&Brein bundelt alle wetenschappelijk verantwoorde inzichten en tips in een bijzondere editie. De special ligt in de winkel en is ook te bestellen via www.tijdschriftenwinkel.be

Bron: Nieuwsbrief Eos Wetenschap

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan