Ouders gezocht voor onderzoek naar opvoedondersteuning

0
409

Erasmus Medisch Centrum is een grootschalig onderzoek gestart naar opvoedondersteuning en is op zoek naar deelnemers. Het doel is om een overzicht te krijgen van activiteiten die de beste ondersteuning bieden om zo het aanbod te verbeteren.

Voor het onderzoek is het Erasmus Medisch Centrum op zoek naar ouders/verzorgers met een kind in de leeftijd van 0-7 jaar die in de afgelopen zes maanden hebben deelgenomen aan een opvoedprogramma of die van plan zijn hier binnen de komende zes maanden aan deel te nemen. Denk bijvoorbeeld aan programma’s als ‘Peuter in Zicht’, ‘Positief Opvoeden/ Triple P’, ‘Stevig Ouderschap’, ‘Pittige Jaren’, ‘Moeders Informeren Moeders’ en ‘Video-hometraining’. Dit mag ook een themabijeenkomst of cursus over opvoeden zijn.

Vragenlijst

Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 20 minuten. Kent u ouders die de vragenlijst willen invullen? Verwijs hen dan naar de volgende link: https://erasmusmcsurvey.erasmusmc.nl/cikeo/ls/index.php/421465
Een tweede vragenlijst volgt over een aantal maanden.  Ter attentie ontvangt men na iedere ingevulde vragenlijst een cadeaubon bij bol.com.

Meer weten?

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar j.pilon@erasmusmc.nl

Meer informatie vindt u op www.cikeo.nl

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here