Oproep aan ouders van slechthorend kind 0-5 jaar

0
348

Deelkracht. Dát is de noemer waaronder Adelante, Auris, FODOK-FOSS, Kentalis, Libra, NSDSK en Pento voortaan samenwerken. In dit kader roepen zij ouders van slechthorende kinderen op mee te werken aan een onderzoek naar het verbeteren van het dragen van hoortoestellen door jonge kinderen.

De samenwerking richt zich op het verbeteren van de zorg aan dove en slechthorende kinderen. Bijvoorbeeld de begeleiding in het dragen van hoortoestellen. De ervaring van ouders is hierbij heel belangrijk. Daarom is een onderzoek gestart naar hun ervaringen naar wat goed gaat en wat beter kan. 

In het kader van het project Wat Hoor Ik is een vragenlijst gemaakt. Ouders van een kind dat alléén hoortoestel(len) draagt en jonger is dan 5 jaar, worden gevraagd hieraan mee te werken. Men kan meedoen tot 28 februari en het invullen duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Onder de ouders die meedoen worden 20 digitale cadeaubonnen van 25 euro verloot.

Naar de vragenlijst >>

Voor vragen over het project of de vragenlijst kan contact worden opgenomen met Brigitte de Hoog (bdehoog@nsdsk.nl) of Merel Maslowski (m.maslowski@kentalis.nl).

Bron: fodokfoss.nl

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here