Opleidingsprogramma voor integrale geboortezorg

0
749

Een opleidingsprogramma voor verloskundigen gaat zich richten op het vormgeven van integrale geboortezorg. Volgens KNOV en Nyenrode, de initiatiefnemers, vormt het programma een belangrijk instrument om bij te dragen aan de krachtige positionering van de (klinisch) verloskundige in de geboortezorg in de veranderende regionale samenwerkingsverbanden.

De nieuwe plannen van minister Schippers vragen om het zakelijke, bedrijfskundige en organisatorische belang een grotere plaats te geven in de ontwikkelingen in de geboortezorg. Door de expertise van Nyenrode, verloskundigen en de KNOV te bundelen wordt gezamenlijk een daarop aansluitend programma ontwikkeld.

Een groep verloskundigen en medewerkers van de KNOV-werkorganisatie gaan samen in opleiding. Na de opleiding gaan zij belangstellende collega-verloskundigen in regionale samenwerkingsverbanden toerusten op hun rol in het vormgeven van integrale geboortezorg.

Lees verder op de KNOV-website

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here