Nomineer de VROEG-werker van het jaar!

0
761

Wie wordt de eerste VROEG-werker van het jaar? Die eer valt te beurt aan de winnaar van de VROEG-prijs, een nieuw initiatief van Vakblad Vroeg. Aan de prijs is onder meer een geldbedrag verbonden van € 2.500,-. De uitreiking van de prijs wordt een jaarlijkse traditie.

De prijs is bedoeld voor een professional die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor vroegsignalering of vroeghulp aan ongeboren of jonge kinderen en hun ouders. De kandidaten kunnen afkomstig zijn uit allerlei disciplines.

Naast de eer bestaat de prijs uit een geldbedrag van € 2.500,- dat naar een project of initiatief gaat dat de winnaar aan het hart ligt. Zelf ontvangt de winnaar een beeldje en met hem of haar verschijnt een interview in het VROEG-magazine. Verder mag de winnaar gratis deelnemen aan de 2021-editie van het Congres Vroegsignalering en Vroeghulp van Euregionaal Congresburo en Vakblad Vroeg

Kandidaten nomineren

Wie komt er volgens jou voor deze prijs in aanmerking? Hoe maakt juist deze zorgprofessional bijvoorbeeld ‘het verschil’ voor ouders en jonge kinderen? Waardoor is hij/zij een inspiratiebron voor anderen? Stuur je voorstel naar vroeg@dgcommunicatie.nl, met naast de gegevens van de genomineerde een korte motivatie waarom juist deze persoon voor de prijs in aanmerking komt.

Wie bepaalt de winnaar?

De jury wordt gevormd door de redactie van Vakblad Vroeg, stuk voor stuk professionals die hun sporen in de vroegsignalering en vroeghulp hebben verdiend. De jury selecteert drie genomineerden. Stemmers op de website van Vakblad Vroeg en de jury bepalen vervolgens welke van de drie genomineerden de winnaar wordt.

Procedure

De sluitingsdatum voor het aandragen van kandidaten is 31 oktober. Op 15 november nomineert de jury uit alle inzendingen drie kandidaten. Zij stellen zich vervolgens in een kort filmpje voor. Hierin vertellen ze iets over hun werk of inzet voor het jonge kind. Deze filmpjes komen op de site van Vakblad Vroeg.

Van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021 kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat. De winnaar is degene met de meeste stemmen. De bekendmaking volgt op 10 februari 2021 tijdens het Online Congres Vroegsignalering en Vroeghulp bij jonge kinderen.

Bijlage: Spelregels Vroegprijs

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here