Nomineer je favoriete kandidaat voor de titel VROEG-werker van het jaar, een initiatief van Vakblad Vroeg. De prijs is bedoeld voor een professional die zich op een bijzondere manier inzet voor de zorg aan jonge of ongeboren kinderen en hun ouders. De winnaar ontvangt een beeldje en een bedrag van € 2.500, – voor een zelf aangedragen project of initiatief rond de zorg aan het jonge of ongeboren kind. Nomineren kan tot en met 16 augustus!

Ga direct naar het formulier om iemand te nomineren!>>

Wie komt er volgens jou voor deze prijs in aanmerking? Hoe maakt juist deze zorgprofessional ‘het verschil’ voor ouders en jonge of ongeboren kinderen? Waardoor is hij/zij een inspiratiebron voor anderen? Via het nominatieformulier geef je je kandidaat op, met daarbij een korte motivatie waarom juist deze persoon voor de prijs in aanmerking komt.

De sluitingsdatum voor het aandragen van kandidaten is vrijdag 16 augustus. De jury – bestaande uit de redactieleden van Vakblad Vroeg – nomineert uit alle inzendingen drie kandidaten. Zij doet dit op basis van de sleutelwoorden: kind- en ontwikkelingsgericht/ vernieuwend/ verbindend.

Klik hier voor de spelregels

Stemmen

De drie kandidaten stellen zich vervolgens in een kort filmpje voor. Hierin vertellen ze over hun werk of inzet voor het jonge kind. Deze filmpjes komen op de site van Vakblad Vroeg en delen we via onze sociale. Vervolgens kan men de hele maand oktober stemmen op jouw favoriete kandidaat.

Uitreiking

De bekendmaking volgt snel daarna, namelijk op 3 december tijdens het VROEG-congres 2024 in Amersfoort met als titel “Een zorgelijke ontwikkeling- wat dan?”. Houd de nieuwsbrief en de site in de gaten voor meer informatie over dit congres.

De winnaar ontvangt een beeldje en een bedrag van € 2.500, – voor een zelf aangedragen project of initiatief rond de zorg aan het jonge of ongeboren kind. Verder een interview in VROEG, het kwartaalmagazine voor professionals die werken in de geboortezorg of met jonge kinderen en hun ouders.

Ga naar het nominatieformulier >>

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan