Nomineer de VROEG-werker van 2022!

0
724

Wie wordt de VROEG-werker van 2022? Nomineer nu je favoriete kandidaat. De prijs, een initiatief van Vakblad Vroeg, is bedoeld voor een professional die zich op een bijzondere manier inzet voor de zorg aan jonge of ongeboren kinderen en hun ouders. De winnaar ontvangt € 2.500, – voor een initiatief dat hem of haar ter harte gaat. Een mooie manier om een VROEG-werker in het zonnetje te zetten!

Ga direct naar het formulier om iemand te nomineren!>>

Wie komt er volgens jou voor deze prijs in aanmerking? Hoe maakt juist deze zorgprofessional ‘het verschil’ voor ouders en jonge kinderen? Waardoor is hij/zij een inspiratiebron voor anderen? Via het nominatieformulier geef je je kandidaat op, met daarbij een korte motivatie waarom juist deze persoon voor de prijs in aanmerking komt.

De sluitingsdatum voor het aandragen van kandidaten is 6 december.  De jury – dit is de redactie van Vakblad Vroeg – nomineert uit alle inzendingen drie kandidaten. Zij doet dit op basis van de sleutelwoorden: kind- en ontwikkelingsgericht/ vernieuwend/ verbindend. Klik hier voor de spelregels.

Stemmen

De drie kandidaten stellen zich vervolgens in een kort filmpje voor. Hierin vertellen ze over hun werk of inzet voor het jonge kind. Deze filmpjes komen op de site van Vakblad Vroeg. De hele maand januari kan iedereen dan stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat.

Uitreiking

De bekendmaking volgt snel daarop, namelijk op 9 februari tijdens het VROEG-congres 2022. De winnaar ontvangt een beeldje en een bedrag van € 2.500, – voor een zelf aangedragen project of initiatief rond de zorg aan het jonge kind. Verder een interview in VROEG, het kwartaalmagazine voor professionals die werken in de geboortezorg of met jonge kinderen en hun ouders.

Ga naar het nominatieformulier >>

Eerste winnaar

De winnaar van de 2022-editie volgt Matté Schroder van Kentalis op die afgelopen jaar de eerste VROEG-prijs in de wacht heeft gesleept. Het geldbedrag ging naar de Stichting FloorPlay om meer bekendheid te geven aan de methodiek. In mijn werk zie ik dagelijks de meerwaarde van deze manier van werken. De kracht van spel om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren verdient veel meer bekendheid.” In een interview in VROEG nr. 2-2021 vertelt hij  enthousiast over zijn ervaringen met FloorPlay. 

Wie volgt Matté op? Nomineer een collega!

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here