Paulien Kuipers, GZ-psycholoog en auteur van ‘Eerste hulp bij hechting’, en Nike Mencke, lactatiekundige en IMH-generalist, verzorgen samen de 2024-editie van de VROEG-lezing. Het thema is ‘Helpen hechten met woorden’. De lezing wordt gevolgd door een informeel netwerkdiner. Locatie is de sfeervolle en goed bereikbare De Kapel in Bloemendaal.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieVroeg-congres artikel
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan