Zowel de Nederlandse als de Engelse versie van GroeiGids 0-4 jaar was aan een herdruk toe. De tekst is waar nodig gecorrigeerd en aangevuld. Ook zijn nieuwe onderwerpen toegevoegd, bijvoorbeeld over het omgaan met smartphones en tablets: hoeveel beeldschermtijd, bewegen en het op een ontspannen manier met je peuter eten.

Omdat vanaf 1 januari 2018 peuterspeelzalen en voorscholen zijn ondergebracht bij de kinderopvang, informeert GroeiGids 0-4 jaar ouders over hoe ze gebruik kunnen maken van de diverse mogelijkheden. Het hoe en waarom van de voorschool wordt uitgebreid uitgelegd.

De 17e Nederlandstalige druk is inmiddels beschikbaar. De 6e Engelstalige druk komt vanaf augustus beschikbaar. Heb jij aanvullingen voor een volgende druk van de GroeiGids? Laat het de hoofdredactie weten via info@groeigids.nl

ZevenGroeiGidsen

De GroeiGidsen geven (aanstaande) ouders bij de ontwikkeling, gezondheid en opvoeding van hun kind. Vanaf het moment van een kinderwens tot en met de puberteit. Naast de nu vernieuwde editie 0-4 jaar zijn de volgende titels beschikbaar: • Kinderwens • Zwanger • Borstvoeding • Kraam • Basisschoolkind • Puberteit

In de GroeiGidsen vinden ouders veel informatie over de ontwikkeling, gezondheid en veilig opgroeien van uw kind in de verschillende levensfases. Ook bevatten de boekjes praktische tips voor de soms lastige momenten in de opvoeding. De GroeiGids kan daarnaast dienst doen als een vraagbaak bij veel kleine en grote twijfels of zorgen waarmee alle ouders in de praktijk te maken krijgen.

App

Er is sinds kort ook een (gratis) GroeiGids app beschikbaar. Via de app kunnen ouders alles over de ontwikkeling van hun kind bijhouden, van zwangerschap tot pubertijd. Een filmpje op You Tube legt de meerwaarde van de app uit.

Cover GroeiGids 0-4 jaarMeer weten en bestellen?

Ga naar groeigids.nl

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan