De eerste app van Beertje Anders is nu gratis te downloaden in de App Store.
De app geeft jonge kinderen informatie over pesten. Beertje Anders legt uit wat pesten is en hoe we het kunnen voorkomen.

Samen met Beertje Anders beleven de kinderen vele avonturen in de verschillende verhaaltjes, liedjes, spelletjes en mopjes. Zo kan spelenderwijs veel geleerd worden over allerlei, soms lastige, situaties uit het dagelijkse leven. Maar omdat Beertje Anders echt wat te vertellen heeft, zullen ook oudere kinderen en zelfs volwassenen er plezier aan beleven en er veel van leren.

Ga naar de App-store

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan