Dit najaar reikt Strong Babies de Jonge Onderzoekersbeurs uit voor onderzoek gericht op het bestrijden van kansongelijkheid in de geboortezorg. Het gaat om drie persoonsgebonden beurzen van elk € 10.000. Je kunt meedoen als verpleegkundige, physician assistant, basisarts, A(N)IOS, (arts) onderzoeker/ OIOS of als je recent (maximaal 3 jaar) gepromoveerd bent als onderzoeker.

Alle onderzoekvormen zijn welkom: klinisch, translationeel en basaal wetenschappelijk onderzoek, mits het voldoet aan de Strong Babies Financieringsvoorwaarden. Maak voor het indienen van een aanvraag gebruik van de standaard formulieren. Deze vind je samen met de financieringsvoorwaarden op strongbabies.nl/voor-onderzoekers.

Procedure

Je kunt tot en met 1 september een aanvraag indienen. De aanvragen worden getoetst door de Wetenschappelijke Raad (WR) en het Wetenschappelijk bestuur van Strong Babies. Op basis van deze toetsing neemt het bestuur van Strong Babies een besluit over financiering van bijdragen aan projecten. Uiterlijk 27 oktober 2024 krijg je bericht of de aangevraagde financiering al dan niet wordt toegekend.

AdvertentieVroeg-congres artikel

Vragen

Heb je vragen over deze beurs? Neem dan contact op via wetenschap@strongbabies.nl.

Over Strong Babies 
Door te investeren in onderzoek in de verloskunde en neonatologie wil Strong Babies zich sterk maken voor een sterke start voor elke baby. Strong Babies is een stichting met ANBI status en CBF-erkenning.

Bron: Persbericht Strong Babies

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieVroeglezing - artikel
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

AdvertentieNomineren Vroegwerker

"*" geeft vereiste velden aan