Deze zomer reikt Strong Babies nieuwe projectfinancieringen uit. Het gaat om drie persoonsgebonden beurzen van elk € 10.000. Ben je een onderzoeker met een eigen onderzoek gericht op vroeggeboorte? Dien dan voor 1 april 2023 een aanvraag in. 

Zorgen voor meer kennis over de oorzaken, gevolgen en behandeling van vroeggeboorte. Dat is de reden waarom Strong Babies investeert in onderzoek hiernaar. Alle onderzoeksvormen zijn welkom: klinisch, translationeel en basaal wetenschappelijk onderzoek, mits het voldoet aan de Strong Babies Financieringsvoorwaarden.

Aanvraagprocedure

Maak voor het indienen van een aanvraag gebruik van de standaard aanvraagformulieren. Deze vind je samen met de Financieringsvoorwaarden op strongbabies.nl/voor-onderzoekers. Je kunt tot 1 april een aanvraag indienen.

Toetsing

De aanvragen worden getoetst door de Wetenschappelijke Raad (WR) en het Wetenschappelijk bestuur van Strong Babies. Op basis van deze toetsing neemt het bestuur van Strong Babies een besluit. Uiterlijk 6 juni 2023 krijg je bericht of de aangevraagde financiering al dan niet wordt toegekend. Heb je vragen over deze beurs? Neem dan contact op via wetenschap@strongbabies.nl.

Bron: Persbericht Strong Babies

Zie ook:

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan