App om voorleesverhaaltjes in te spreken voor kleinkinderen

0
779

De meeste opa’s en oma’s missen momenteel bezoek van hun kleinkinderen. Met een gratis app van Edu Play Book kunnen zij dit gemis compenseren door een avontuurlijk voorleesverhaal in te spreken.

Edu Play Book hoopt hiermee een oplossing te bieden voor het verminderde fysieke contact dat grootouders momenteel met hun kleinkinderen hebben. Via de app is het heel simpel om opa en oma uit te nodigen om een verhaaltje in te spreken. Zo zijn families in deze tijd toch dichter bij elkaar. Wat de app zo uniek maakt, is dat er keuze is uit meer dan honderd verhalen. Je hoeft niet naar een winkel om boekjes aan te schaffen. Alle verhaaltjes staan in de app. Denk aan een kort verhaal van Snuf, Tito Tovenaar of Avonturen van oma. Op die manier horen de kleinkinderen toch de fijne vertrouwde stem van opa of oma. Tegelijkertijd blijven grootouders betrokken bij het gezin.

Hoe werkt het?

Via tablet of smartphone download je gratis de Edu Play Book app. Je opent de app en kiest daarin het verhaal dat je wilt opnemen. Je leest het verhaal voor en verstuurt de opname. In drie stappen is het verhaal gekozen, opgenomen en verstuurd. Ouders of kinderen kunnen ook zelf hun favoriete verhaal kiezen en deze via whatsapp of e-mail sturen naar hun oma of opa. Die ontvangen dan een uitnodiging met een instructievideo; deze staat ook online, klik hier.

Over Edu Play Book

De Edu Play Book app is een educatieve app voor kinderen tussen de drie en acht jaar oud. Bestaande uit educatieve minigames en meer dan honderd voorleesverhalen. Er is keuze uit verschillende verhaaltjes zoals Snuf in de tuk tuk door India of Tito Tovenaar die met zijn toverstaf van alles kan toveren. Alle verhaaltjes staan in de app. In totaal zijn er meer dan honderd verhalen. Naast de verhaaltjes biedt de app educatieve spellen over taal, rekenen, tellen en meer.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here