VROEG biedt elk kwartaal verdieping en inspiratie. Een abonnement op ons magazine is tijdelijk extra aantrekkelijk. Abonneer je je voor 1 juni dan ontvang je de zomereditie gratis!

Als abonnee ontvang je ieder kwartaal het VROEG-magazine zowel in druk als online. Ook heb je direct toegang tot eerder verschenen edities en ontvang je kortingen op producten van onze partnersProfiteer je van de mei-actie dan ontvang je 5 edities voor de prijs van 4 en komt de zomereditie gratis naar je toe.

AdvertentieVroeg-congres artikel

VROEG is het lijfblad voor alle professionals die werken in de geboortezorg en met jonge kinderen en hun ouders. In ons magazine belichten professionals nieuwe methodieken, bespreken ze casuïstiek of geven ze een inkijkje in hun werk. In elk nummer interviewen we standaard ook een wetenschapper en een ouder van een zorgkind. Zo krijg je vanuit verschillende invalshoeken informatie en inspiratie op het gebied van ontwikkeling, preventie, vroegsignalering en vroeghulp.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieNomineren Vroegwerker
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

AdvertentieVroeglezing - artikel

"*" geeft vereiste velden aan