Online VROEG-archief biedt schat aan informatie

0
1100

Kwartaalmagazine VROEG bevat een schat aan informatie. Speciaal voor organisaties en onderwijsinstellingen is het nu mogelijk om een online abonnement af te sluiten voor meerdere mensen tegelijk. Hierbij kan men ook grasduinen in het online archief. Na het afsluiten van het abonnement via IP-adres zijn alle edities direct te downloaden.

Kwartaalmagazine VROEG is een informatie- en inspiratiebron voor alle professionals die werken in de geboortezorg of met baby’s, peuters of kleuters en hun ouders. Ook voor professionals in opleiding is VROEG een must. In ons online archief staan vijf complete jaargangen van kwartaalmagazine VROEG, samen met de twee tot dusver verschenen edities in 2021. Deze zijn direct te downloaden. Op zoek naar een specifiek onderwerp of een auteur? Gebruik hiervoor de handige zoekfunctie.

Online toegang op IP-adres

Online toegang op IP-adres biedt aan alle werkplekken binnen één netwerk (van bijvoorbeeld een onderwijsinstelling, een GGZ-instelling of een organisatie) direct toegang. Werknemers die via dit netwerk edities.vakbladvroeg.nl bezoeken, worden automatisch ingelogd en kunnen direct alle besloten inhoud lezen. Organisaties kunnen hiervoor een zeer voordelig abonnement voor 5, 10, 25 of nog meer personen nemen, inclusief een of meerdere abonnementen op de gedrukte edities.

Abonneren

Een abonnement is eenvoudig af te sluiten via een antwoordformulier. Vervolgens is het archief binnen enkele dagen toegankelijk en kunt u dit binnen uw netwerk kenbaar maken.

Meer informatie over de inhoud en tarieven >>

Aanmeldformulier >>

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met  Jan de Graaf, 06 21905843, vroeg@dgcommunicatie.nl

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here