Tien jaar geleden kreeg het VROEG-magazine een succesvolle doorstart. Dit jubileum vieren we door een stapel boeken weg te geven aan de abonnees van ons magazine. Interessante boeken op het gebied van preventie, ontwikkeling, signalering en vroeghulp, de sleutelwoorden van de nieuw ingezette koers. Dankzij de medewerking van allerlei kleine en grote uitgeverijen is er een keuze uit heel veel titels. Ook nieuwe aanmelders profiteren mee.

Hoe werkt het?

In dit document (klik hier) staan alle titels genoemd: het zijn er meer dan vijftig. Van de meeste titels hebben we meerdere exemplaren. Vul het deelnameformulier vóór 1 oktober in en kruis maximaal 5 titels van je keuze aan. We kunnen uiteraard niet garanderen dat je in de prijzen valt, maar gezien het grote aanbod is de kans best aanwezig. Wie weet, behoor jij ook tot de gelukkigen.

De actie is inmiddels beëindigd.

Als nieuwe abonnee ding je ook mee. Een abonnement kost slechts € 29,50 p.j. (NL) of € 32,50 (B) en via automatische incasso € 1,50 minder. Doen!

Ja, ik abonneer me nu op kwartaalmagazine VROEG en loot mee met de gratis boekenactie >>

Jubileum

Precies tien jaar geleden gaven wij samen met de redactie het tijdschrift VROEG een nieuw gezicht. Middelpunt is het vernieuwde kwartaalmagazine. Waar het blad in eerste instantie 16 pagina’s telde, is het uitgegroeid tot een toegankelijk en mooi vormgegeven magazine van 44 pagina’s wat wordt gelezen door een vaste en nog steeds groeiende groep professionals.

De focus is in de loop van de tijd iets veranderd. Steeds meer richt VROEG zich vanuit allerlei perspectieven op de ontwikkeling van ongeboren en jonge kinderen en hun ouders. Onderwerpen zoals taal, gehechtheid, veerkracht, motoriek passeren in iedere editie de revue.

Professionals vanuit verschillende disciplines deelden de afgelopen tien jaar hun inspiratie en passie in de vaste rubriek ‘De Vroegwerker’. Wetenschappers kregen een podium. En ook ouders komen in iedere editie aan het woord. Vele, vele auteurs hebben sinds de doorstart hun medewerking verleend en zo zijn allerlei samenwerkingen tot stand gekomen. Dankzij de nieuw ingeslagen weg is VROEG een begrip geworden in de wereld rond het jonge kind.

[su_note note_color=”#def5ff” radius=”0″]

Over VROEG

Kwartaalmagazine VROEG is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, ontwikkeling, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Daarnaast organiseren we regelmatig congressen en lezingen waaraan onze abonnees met korting kunnen deelnemen. Via de gratis wekelijkse nieuwsbrief informeren we bovendien over actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Ja, ik meld me aan >> [/su_note]

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan