Infant Mental Health BinnensteBuiten. Dát is de titel van een luxe uitgegeven magazine waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij verleden, heden en toekomst van IMH in ons land. Bestel je de glossy voor of op 6 oktober, dan ontvang je het magazine met voorverkoopkorting. Het magazine is een gezamenlijk initiatief van DAIMH, Vakblad Vroeg en BOX | Bureau Ouder-kind Xpertise.

De 84 pagina’s dikke inspiratiegids voor professionals geeft een beeld van de ontwikkeling van het IMH-werkveld en schetst de kansen en de dilemma’s voor de komende jaren. Dit laatste gebeurt onder meer aan de hand van interviews met professionals die delen hoe zij vanuit de IMH-visie hun werk doen.

In meerdere klinische artikelen wordt ook stilgestaan bij IMH-behandelingen. Zo kijken een behandelaar en het gezin zelf terug op een therapietraject.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de inhoud en blader door de pagina’s met achtergrondinformatie.

Bezoekers van het Congres IMH BinnensteBuiten ontvangen de glossy ter plekke. Leden van de DAIMH die niet aanwezig zijn op het congres krijgen de glossy toegestuurd.

De prijs van de IMH Glossy BinnensteBuiten bedraagt 14,95 (excl. 3,95 verzendkosten). Bestel je ‘m vóór of op 6 oktober dan profiteer je van de voorverkoopprijs: € 12,95. Voor VROEG-abonnees, ook nieuwe, geldt een extra korting van 2 euro en heb je het magazine, incl. de kosten voor de verzending, voor 14,90 in huis.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan