Steeds vaker blijkt een ingrijpende gebeurtenis tijdens de zwangerschap, geboorte en eerste levensfase een belangrijke oorzaak van ontregeling bij baby’s. Een artikel in de VROEG-wintereditie belicht de meerwaarde van de combinatie van Video Home Training en EMDR in het behandelen van deze jonge kinderen.

Om niet-abonnees kennis te maken met de opzet van een artikel in ons kwartaalmagazine, staat de pdf van ‘Trauma jonge kind laat zich lezen in lichaamstaal’ online. Download pdf VROEG-artikel >

Neem een abonnement op VROEG!

Ons kwartaalmagazine VROEG biedt achtergrond en verdieping. Iedere editie kent een themagedeelte met artikelen die een onderwerp vanuit meerdere invalshoeken belichten. Onze abonnees hebben ook toegang tot ons archief met de pdf-bestanden van vele jaargangen van VROEG. Ook neemt u als abonnee tegen gereduceerd tarief deel aan onze congressen en studiedagen. Rechtsboven op onze website staan de aankondigingen van bijeenkomsten die we na de zomer organiseren (klik hier).

De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland, mits betaald per automatische incasso, slechts  € 26,50 en in België € 31,50 (incl. 9% BTW) per jaar. Betaalt u per acceptgiro dan gaat er € 1,50 vanaf.

Ja, ik begin 2020 met een abonnement op VROEG >>

Breinontwikkeling centraal in VROEG nr. 4-2019

Thema van de wintereditie van VROEG – veertig pagina’s dik – is de ontwikkeling van de hersenen in de eerste 1000 dagen. Naast de thema-artikelen is er aandacht voor tal van andere aspecten rond de zorg voor het jonge kind, variërend van taalontwikkeling tot autisme.

Meer weten over de inhoud van de nieuwe editie? Klik hier. Een los exemplaar van Vakblad Vroeg kost, incl. porto, € 10,00. Bestel VROEG nr. 4-2019 >> 

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek Vroeg

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van moeder en kind? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan