Steeds vaker blijkt een ingrijpende gebeurtenis tijdens de zwangerschap, geboorte en eerste levensfase een belangrijke oorzaak van ontregeling bij baby’s. Een artikel in de VROEG-wintereditie belicht de meerwaarde van de combinatie van Video Home Training en EMDR in het behandelen van deze jonge kinderen.

Om niet-abonnees kennis te maken met de opzet van een artikel in ons kwartaalmagazine, staat de pdf van ‘Trauma jonge kind laat zich lezen in lichaamstaal’ online. Download pdf VROEG-artikel >

Neem een abonnement op VROEG!

Ons kwartaalmagazine VROEG biedt achtergrond en verdieping. Als abonnee neem je tegen gereduceerd tarief deel aan onze congressen en studiedagen.

De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland slechts  € 29,50 en in België € 32,50 (incl. 9% BTW) per jaar. Betaalt u per acceptgiro dan gaat er € 1,50 vanaf.

Breinontwikkeling centraal in VROEG nr. 4-2019

Thema van de wintereditie van VROEG – veertig pagina’s dik – is de ontwikkeling van de hersenen in de eerste 1000 dagen. Naast de thema-artikelen is er aandacht voor tal van andere aspecten rond de zorg voor het jonge kind, variërend van taalontwikkeling tot autisme.

Meer weten over de inhoud van deze editie? Klik hier. Een los exemplaar van een pdf van dit nummer kost € 5,00.

Bestel VROEG nr. 4-2019 >> 

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan