Stimuleer motorische ontwikkeling met bewegen

0
1921

Werk je met kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar? Bijvoorbeeld binnen de kinderopvang of de jeugdgezondheidszorg? Kenniscentrum Sport & Bewegen lanceert een gratis pakket om met bewegen de motorische ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Door deel te nemen aan een interactieve workshop doe je kennis en inspiratie op over het belang van bewegen voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Je maakt kennis met verschillende instrumenten die je meteen in je eigen praktijk kunt inzetten.

Een voorbeeld zijn de Praatplaten waarmee je in gesprek nieuwe kansen tot eenvoudig bewegen ontdekt. Ook maak je kennis met de Beweegspelletjes: eenvoudige, leuke spelletjes die bijdragen aan de motorische, sociaal- emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Kies een leuk spel, zie aan welke ontwikkeling het bijdraagt en ga aan de slag!

Je ontvangt de Praatplaten en de Beweegspelletjes bij het volgen van de gratis workshop bij Kenniscentrum Sport & Bewegen. Ga voor meer informatie naar de website van het kenniscentrum: klik hier

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here