Werk je met kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar? Bijvoorbeeld binnen de kinderopvang of de jeugdgezondheidszorg? Kenniscentrum Sport & Bewegen lanceert een gratis pakket om met bewegen de motorische ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Door deel te nemen aan een interactieve workshop doe je kennis en inspiratie op over het belang van bewegen voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Je maakt kennis met verschillende instrumenten die je meteen in je eigen praktijk kunt inzetten.

Een voorbeeld zijn de Praatplaten waarmee je in gesprek nieuwe kansen tot eenvoudig bewegen ontdekt. Ook maak je kennis met de Beweegspelletjes: eenvoudige, leuke spelletjes die bijdragen aan de motorische, sociaal- emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Kies een leuk spel, zie aan welke ontwikkeling het bijdraagt en ga aan de slag!

Je ontvangt de Praatplaten en de Beweegspelletjes bij het volgen van de gratis workshop bij Kenniscentrum Sport & Bewegen. Ga voor meer informatie naar de website van het kenniscentrum: klik hier

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan