Nieuwe vorm van ondersteuning na de kraamperiode

0
500

Gezinnen met een jong kind begeleiden & ondersteunen en hiermee het jonge kind een veilige omgeving bieden. Zo luidt de missie van BabythuisZorg. Het betreft een initiatief van Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg. Het werkgebied van BabythuisZorg bestaat uit de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Soms spelen er zaken in een gezin, waardoor het tijdelijk even niet vanzelfsprekend is dat een kind zich veilig en beschermd kan voelen. Extra ondersteuning kan dan uitkomst bieden. BabythuisZorg is inzetbaar in elk gezin met een baby tot één jaar dat tijdelijk even niet zelfredzaam is.

Filmpje

In een filmpje op YouTube wordt de werkwijze inzichtelijk gemaakt, klik hier.

Wanneer

Het nieuwe hulpaanbod kan worden ingezet als voortzetting van een kraamperiode totdat het gezin op eigen benen kan staan. Maar ook los van de kraamperiode is BabythuisZorg beschikbaar. Het gaat om meerdere uren zorg per dag, meerdere dagen achter elkaar. Indien nodig kan ook 24-uurszorg worden geboden.

Lees verder op babythuiszorg.nl >>

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here