VROEG is hét magazine voor professionals die werken met jonge kinderen en hun ouders en in de geboortezorg. De lente-editie is nu uit. Nieuwe abonnees ontvangen dit nummer als welkom gratis.

Ter kennisname staat het openingsartikel, getiteld ‘Bouwstenenmodel 2.0’, online. Dit model geeft handen en voeten aan het concept ‘hechting’. Van dit in de jaren tachtig ontwikkelde hulpmiddel is een 2.0 versie gemaakt met andere accenten. De nieuwe opzet sluit aan bij de huidige tijdgeest. Een andere vernieuwing betreft het betrekken van de omgeving. Een praatplaat maakt het concept behapbaar voor de moderne ouder van nu.

Overzicht volledige inhoud lente-editie

Advertentie

VROEG biedt elk kwartaal via artikelen en interviews verdieping en inspiratie. Meld je je voor 6 april aan als abonnee met ingang van nummer 2-2024, dan sturen we de lente-editie als welkom naar je toe. De prijs van een abonnement bedraagt in Nederland € 28,00 en in België € 31,00 per jaar. Alle abonnees hebben ook toegang tot eerder verschenen edities. Bovendien kunnen zij rekenen op kortingen op producten van partners van VROEG.

Zomereditie VROEG
In de volgende editie onder meer:
– Obstipatie is méér dan buikpijn 
– Gezinsgerichte geboortezorg leeft 
– Weerbaarheid ontwikkelen bij een beperking
– Binu Singh: “Therapeutisch bad helpt als reguliere hulp niet landt”
– Vroeggeboorte behoeft op grens van levensvatbaarheid meer zorg op maat
– Integrale Vroeghulp in de praktijk
– Zet in op vroege herkenning van 22q11DS

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan