Datum: 24-10-2023
Tijd: 20:00 - 21:00
Locatie: Online
Gezondheid / Ziekte | webinar | Zwangerschap

Op 24 oktober organiseert het CPZ in samenwerking met het Trimbos instituut een webinar over stoppen met roken. Waarom is dit voor een (aanstaande) zwangere en een baby nou zo belangrijk?

Elzemarie Witzier, projectleider Kansrijke Start van het CPZ gaat in gesprek met Clasien van der Houwen (Taskforce Rookvrije Start), Karien Hack en Saskia Meijer (POP-poli Apeldoorn), Linda Bolier, Linda de Boer-Hendriks en Chantal van Thillart (Trimbos) over stoppen met roken. Waarom is stoppen met roken voor een (aanstaande) zwangere en een baby nou zo belangrijk, wat is de relatie tussen stress, roken en kwetsbaarheid? In het webinar word je meegenomen in de kennis over dit onderwerp en hoe je, wellicht hernieuwd, als professional met dit thema aan de slag kan gaan.

Voor wie?

Professionals in de geboortezorg, maar ook bijv. doktersassistenten bij een huisarts of in het ziekenhuis (bv gynacologie/fertiliteit)

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
24-10-2023
Einddatum:
24-10-2023
Tijd:
20:00 - 21:00
Locatie:
Online
AdvertentieAbonneer je op onze gratis nieuwsbrief
Datum: 24-10-2023
Tijd: 20:00 - 21:00
Locatie: Online
Gezondheid / Ziekte | webinar | Zwangerschap
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan