Datum: 19-09-2024
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: online via Teams
Trauma / Stress | webinar

Omgaan met trauma bij peuters en kleuters
Petra Spuijbroek, 19 september van 15.00 uur tot 16.30 uur of terugkijken

Schrijf je hier in

Ieder jaar zijn er helaas veel peuters en kleuters die traumatische gebeurtenissen meemaken. Dit kan zich onder meer uiten in slaapproblemen of driftbuien, maar ook in nauwelijks opvallend gedrag dat de ontwikkeling negatief beïnvloedt. Kennis over traumasensitief kijken naar jonge kinderen is dan ook van belang. Petra Spuijbroek spijkert in dit webinar je kennis over trauma bij. Zij gaat in op de uitingen van trauma bij peuters en kleuters, de invloed ervan op het gedrag en de gevolgen voor de ontwikkeling. Ook reikt zij hulpmiddelen aan hoe je als professional voor een jong kind een veilige omgeving creëert.

Petra Spuijbroek is GZ psycholoog/systeemtherapeut en EMDR practitioner. Naast 30 jaar werkervaring in haar eigen praktijk heeft Petra gewerkt bij Curium, Rivierduinen Centrum Autisme, MOC Kabouterhuis Hoofddorp en Family Supporters Den Haag.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Reeks van vier
Het webinar is de derde van een reeks van vier die Vakblad Vroeg samen met de Jonge Kind Academie organiseert. Elk webinar gaat in op een specifiek thema om je met praktische voorbeelden en tips verder op weg te helpen. Onderwerpen die aan bod komen zijn prikkelverwerkingautisme, trauma en moeilijk hanteerbaar gedrag.

Individueel meedoen
De kosten voor individuele deelname bedragen, € 35 incl. btw per webinar Je kunt je met voordeel voor de hele reeks van vier opgeven. Je betaalt dan € 105. Na afloop ontvang je de opname voor als je er niet live bij kunt zijn.

Schrijf je hier in

Meedoen als organisatie
Voor locaties of praktijken geldt een speciaal voordeeltarief.

Schrijf je hier in

  • Deel dit evenement
Startdatum:
19-09-2024
Einddatum:
19-09-2024
Tijd:
15:00 - 16:30
Locatie:
online via Teams
AdvertentieVroeglezing
Datum: 19-09-2024
Tijd: 15:00 - 16:30
Locatie: online via Teams
Trauma / Stress | webinar
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan