Datum: 26-05-2023
Tijd: 09:30 - 16:00
Locatie: Hotel van der Valk Veenendaal
Congressen | Kinderopvang / Onderwijs

Op elke groep vind je wel een paar kinderen met opvallend en pittig gedrag. Gedrag wat van jou en van de groep behoorlijk wat vraagt. Welke tools kun je bij bijzonderheden in gedrag inzetten om het kind te helpen, de groepsdynamiek optimaal te houden en ook zelf de regie te houden over de situatie? Hoe ga je om met lastige situaties en kinderen die veel aandacht vragen? Dat ontdek je tijdens deze nieuwe masterclass!

We plakken snel labels op kinderen, maar ieder kind is anders en te snel in labeltjes denken helpt niet. Op zoek naar wat meespeelt bij pittig en bijzonder gedrag en hoe je een kind kunt helpen groeien is onze taak. Zonder een label te geven aan het gedrag nemen we in deze dag masterclass het gedrag en de omgeving onder de loep en gaan we vanuit de praktijk kijken naar wat wel werkt.

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
26-05-2023
Einddatum:
26-05-2023
Tijd:
09:30 - 16:00
Locatie:
Hotel van der Valk Veenendaal
AdvertentieVROEG, het magazine voor jou!
Datum: 26-05-2023
Tijd: 09:30 - 16:00
Locatie: Hotel van der Valk Veenendaal
Congressen | Kinderopvang / Onderwijs
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan